ΜΕΤΡΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ

Έλληνες αξιωματικοί επισκέφτηκαν τους ιστορικούς και πολιτιστικούς χώρους της Αδριανούπολης

ee12293d6cd3067c05bfab8a908c9500

Ελληνική στρατιωτική επιτροπή που βρέθηκε στην Αδριανούπολη,  στα πλαίσια των μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, επισκέφτηκε τους ιστορικούς και πολιτιστικούς χώρους της πόλης.

Ο Έλληνας ταξίαρχος Νικόλαος Παναγόπουλος και ο στρατιωτικός ακόλουθος συνταγματάρχης Δημήτριος Χατριχαρατζάμπους μαζί με τις συζύγους τους, στα πλαίσια των αμοιβαίων επισκέψεων των μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, βρέθηκαν στην πόλη και επισκέφτηκαν τους ιστορικούς και πολιτιστικούς χώρους της πόλης. Η επιτροπή επισκέφτηκε το μνημείο του Μουνταφί Σουκρού Πασά που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην υπεράσπιση της Αδριανούπολης στους Βαλκανικούς πολέμους, το μουσείο Βαλκανικών Πολέμων και την ιστορική αγορά.

yunan-komutanlar-edirnede-tarihi-ve-kulturel-alanlari-gezdi_4060cc5-670x330

Τους Έλληνες αξιωματικούς στην επίσκεψη τους, τους συνόδευε, ο ταξίαρχος Σαλίμ Αγκιούν-διοικητής της 54ης ΜΧΚ Ταξιαρχίας.

http://www.haberler.com/yunan-komutanlar-edirne-de-tarihi-ve-kulturel-8986097-haberi/

22/11/2016

Σχ : Φτάνει πια με αυτές τις αμερικανιές. Ποιο είναι το απτό αποτέλεσμα της συνέχισης τους επί τόσα χρόνια ;  Να βγαίνει το σούργελο ο Ταγίπ και να αμφισβητεί τα σύνορα ;  Οκ επί GAP το περιμέναμε, τώρα όμως επί Καμμένου επειδή πιστεύουμε πως τα πράματα είναι εντελώς διαφορετικά, προσδοκούμε να τερματιστούν επιτέλους αυτά τα ανούσια πάνε-έλα.