ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ¨ΧΑΜΕΝΑ ΝΗΣΙΑ¨…

Αλτουντάς : ¨Να διαφυλάξουμε τα σύνορα μας της Λωζάννης¨
altuntas-lozan-daki-sinirlarimiza-sahip-cikma-8867529_o-jpg

Ο Ιζζέτ Αλτουντάς-αναπληρωτής πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Τούρκων Βαλκανίων και Ρούμελης και εκπρόσωπος τύπου, δήλωσε πως είναι ανάγκη να διαφυλαχθούνε τα σύνορα της συνθήκης της Λωζάννης.

………….

Ο Ιζζέτ Αλτουντάς-αναπληρωτής πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Τούρκων Βαλκανίων και Ρούμελης και εκπρόσωπος τύπου, αναφερόμενος στην απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου είπε :  Ως κοινότητα της Συνομοσπονδίας συγχαίρουμε εγκάρδια και στηρίζουμε τον κόσμο μας και τις δυνάμεις ασφαλείας που έδωσαν την καλύτερη απάντηση στην απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου. Ευχόμαστε οι μάρτυρες μας να έχουν το έλεος του Αλλάχ. Ας αναπαύονται στον παράδεισο, ενώ ευχόμαστε τα συλλυπητήρια μας στο Τουρκικό έθνος.
………………

Λόγω του ότι η συνθήκη της Λωζάννης στηρίζεται στην αρχή της αμοιβαιότητας, προσδοκούμε να παρακολουθείται στενά το θέμα της εκπαίδευσης στην Δυτική Θράκη, κάτι που αφορά ιδιαίτερα την κοινότητα των Βαλκάνιων. Προσδοκούμε από την κυβέρνηση μας να στηρίξει ιδιαίτερα αυτό το θέμα. Οι Τούρκοι αδερφοί μας ου ζούνε στην Δυτική Θράκη περνάνε δύσκολες μέρες στην παιδεία και στα θρησκευτικά θέματα.
……………..

Πρέπει να στηρίξουμε τα σύνορα μας της Λωζάννης. Μάλιστα 16 νησιά και 152 βραχονησίδες που με την συνθήκη της Λωζάννης ήταν εντός των συνόρων στους νομούς Μούγλων . Αϊδινίου και Σμύρνης, χάθηκαν και για αυτά δεν ακούγεται το παραμικρό. Αυτά πρέπει να τα διαφυλάξουμε. Για αυτό τον λόγο πρέπει να προσεχθούν και να διαφυλαχτούν ιδιαίτερα τα βάσει Λωζάννης σύνορα της Τουρκικής Δημοκρατίας¨.

http://www.sondakika.com/haber/haber-altuntas-lozan-daki-sinirlarimiza-sahip-cikmaliyiz-8867529/

17/10/2016

Σχ : Για ποιό λόγο πρέπει να επιτρέπουμε σε αυτό το άτομο να έρχεται στην Ελλάδα ; Δεν αντιλαμβανόμαστε τι ρόλο παίζει  ; Δεν είναι επαρκώς σαφές ;

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone