ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ

Ο Αχμέτ Χατζηοσμάν επισκέφτηκε νέους πολιτικούς

haciosman-emre-ahmer-onder-mumin

Ο πρώην βουλευτής Αχμέτ Χατζηοσμάν ο οποίος στις τέσσερεις εκλογές που έγιναν στα έτη  2007-2015 εξελέγη εκπροσοπώνας αδιάκοπα την τουρκική μειονοτητα δυτικής Θράκης, επισκέφτηκε νεόυς πολιτικούς στα γραφεία τους.

Ο πρώην βουλευτής Αχμέτ Χατζηοσμάν αρχικά επισκέφτηκε τον Εμρέ Αχμέτ ο οποίος τον περασμένο μήνα ανέλαβε καθήκοντα ως αντιδήμαρχος Κομοτηνής. Ο Αχμέτ Χατζηοσμάν επισκέφτηκε τον νέο αντιδήμαρχο στις 29/9. Στην συνάντηση ο Χατζησομάν συνεχάρη τον Εμρέ Αχμέτ και του ευχήθηκε να έχει επιτυχίες στα καθήκοντα του ως αντιδήμαρχος.  Ο δε Εμρέ Αχμέτ ευχαρίστησε τον Αχμέτ Χατζηοσμάν για την ευγένεια που είχε να τον επισκεφτεί στο γραφείο του. Ο Εμρέ Αχμέτ κοινοποίησε την επίσκεψη στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB.


Ο πρώην βουλευτής Αχμέτ Χατζηοσμάν επισκέφτηκε έναν άλλο νέο πολιτικό στο γραφείο του, τον αντιπεριφερειάρχη Αν. Μακεδονίας &Θράκης Οντέρ Μουμίν. Ο Χατζηοσμάν επισκέφτηκε τον αντιπεριφερειάρχη Οντέρ Μουμίν στις 5 Οκτωβρίου. Στην επίσκεψη αυτή ο Χατζηοσμάν συνεχάρη τον Οντέρ Μουμίν και του ευχήθηκε να έχει επιτυχίες στην άσκηση των καθηκόντων του.  Ο δε Οντέρ Μουμίν εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επίσκεψη του έμπειρου πολιτικού Αχμέτ Χατζηοσμάν και τον ευχαρίστησε για αυτό.

http://milletgazetesi.gr/view.php?id=5676

5/10/2016

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone