Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΛΤΑΡΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ !

O πρόεδρος έδιωξε όλη την ομάδα !

130920161208449934602

Ο Σεγίτ Μεχμέτ Οζκάν-πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Α΄κατηγορίας  Αλτίνορντου, μετά από την κακή αρχή στο πρωτάθλημα με 2 ισοπαλίες και 1 ήττα, αποφάσισε και σε όλους τους ποδοσφαιριστές (πλην αυτών που προέρχονταν από τις υποδομές της ομάδας)  τους είπε ¨Η δουλειά μου μαζί σας τελείωσε¨ και τους ζήτησε να φύγουν από την ομάδα.

¨Ε ΒΡΕ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ¨

Ο πρόεδρος Σεγίτ Μεχμέτ Οζκάν στην δήλωση του στην ιστοσελίδα της ομάδας αρχίζει με την φράση ¨Ε βρε εσείς που λέτε πως κάνετε επαγγελματικά μια δουλειά, ε βρε μισθοφόροι¨  και συνεχίζει χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις όπως  ¨ομάδα λεγεωνάριων, με εγκέφαλο-σαλάτα, φτηνοί, φοβιτσιάρηδες, αδύναμοι, τεμπέληδες, αγελάδες¨.  Ο πρόεδρος Οζκάν αντιδρώντας ιδιαίτερα για την απόδοση που είχαν οι παίκτες στον τελευταίο αγώνα με την Μπαντίρμα, αναφέρει πως ¨Εσείς δεν ξέρετε πόσο πολύτιμη είναι η πατρίδα μας το Αλτίνορντου. Εάν το ξέρατε δεν θα βγαίνατε τόσο φοβητσιάρηδες στο ματς.
…………..

Στο μέλλον δεν έχω δουλειά μαζί σας. Την ώρα που έχει λήξει η δουλειά σας με την φανέλα της Αλτίνορντου, φύγετε πριν σας το πούμε εμείς.

………….

http://www.dha.com.tr/altinordu-baskani-ozkan-a-takimini-kovdu_1325685.html

13/9/2016

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone