ΤΕΛΕΤΗ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΥΡΕΝΤΙΝ ΠΑΣΑ…

ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΟΥ DEB ΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΜΕΧΜΕΤ ΕΜΙΝ ΑΓΓΑ

147350353086309

Κατά την 10η επέτειο του θανάτου του, τιμήθηκε ο αείμνηστος μουφτής Ξάνθης Μεχμέτ Εμίν Αγγά.Στις 9/9/2016 ο αναπληρωτής πρόεδρος του DEB Αχμέτ Καρά, οι αντιπρόεδροι του DEB Οζάν Αχμέτογλου και Ραμαδάν Ντουμπάν, ο Μουσταφά Σάργκο-επικεφαλής της νεολαίας Ξάνθης του DEB και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Αλή Σαλίχογλου και Μπαχρί Μπέλτσο, μετείχαν στο μεβλίτ που οργανώθηκε στο τζαμί Τσινάρ της Ξάνθης από την ΤΕΞ και την αιρετή μουφτεία Ξάνθης , για τον αείμνηστο μουφτή Μεχμέτ Εμίν Αγγά, για όλους τους προγόνους μας που έχασαν την ζωή τους για τον αγώνα των Τούρκων της Δυτικής Θράκης και επίσης για τους μάρτυρες που έπεσαν στην μητέρα πατρίδα Τουρκία αλλά και αλλού υπέρ θρησκείας, έθνους και τιμής. Μετά από την προσευχή της Παρασκευής μετείχαν και στο μνημόσυνο επί του τάφου του αείμνηστου Μεχμέτ Εμίν Αγγά.

Ως κόμμα DEB κατά την 10η επέτειο θανάτου του, τιμούμε τον αείμνηστο μουφτή μας Μεχμέτ Εμίν Αγγά, με νοσταλγία και ευγνωμοσύνη.

1_64

http://debpartisi.org/haberler.php?s=detay&id=4699

10/9/2016

Σχ : Στο κείμενο δεν αναφέρεται τίποτε περί Σμύρνης και Νουρεντίν Πασά. Αλλά το σημαντικό εν προκειμένω είναι η ημερομηνία, 9 Σεπτεμβρίου. Είναι η μέρα της καταστροφής της Σμύρνης για εμάς και ημέρα απελευθέρωσης της για τους Τούρκους.

Άραγε η επιλογή της συγκεκριμένης μέρας για τέλεση μνημόσυνου υπέρ των ¨μαρτύρων της μητέρας πατρίδας Τουρκίας¨  τυχαία ήταν ;

Άποψη μας είναι πως ο Μέτε μαζί και με τον βουλευτή Ζεϊμπέκ (που παραβρέθηκε) και όλους τους άλλους, θέλησαν να τιμήσουν αυτούς που κατέστρεψαν τη Σμύρνη . Παρόντος φυσικά και ενός υποπρόξενου από το μαγαζί της Ιώνων…