ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ – ΓΝΗΣΙΟ ΛΙΒΕΛΛΟΓΡΑΦΗΜΑ ΑΠΟ ΦΙΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Η αγάπη του Kıλιτσντάρογλου για την FETÖ.

437

Ο πρόεδρος του CHP  Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου έδειξε για ακόμη μια φορά την συμπάθεια του στην FETÖ. Αντέδρασε στο κλείσιμο των εκδοτικών και τηλεοπτικών μέσων που ανήκουν στην FETÖ κατά την συμμετοχή του σε τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου έκανε σκανδαλώδεις δηλώσεις για το κλείσιμο των εκδοτικών και τηλεοπτικών μέσων που ανήκουν στην FETÖ στην εκπομπή του Αχμέτ Χακάν στο κανάλι CNN Türk.

¨ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ;¨

Αυτή την έκφραση χρησιμοποίησε για να δείξει την αντίδραση για το κλείσιμο τωντηλεοπτικών καναλιών του τρομοκρατικού οργανισμού.

¨ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΙΧΑΝ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ¨

Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου έφερε αντιρρήσεις στα λόγια του παρουσιαστή Αχμέτ Χακάν.Όταν εκείνος του είπε ¨ Να υπάρχει δηλαδή ΜΜΕ αυτής της οργάνωσης, αυτών που έκαναν το πραξικόπημα ; ¨, ο Κιλιτσντάρογλου απάντησε λέγοντας ¨Δείτε,  αυτά τα κανάλια δεν είναι μόνο της παράνομης οργάνωσης, ξέρω πολλούς ανθρώπους που δουλεύουν εκεί στις ειδήσεις και σε άλλες εκπομπές¨

http://www.takvim.com.tr/guncel/2016/09/19/kilicdaroglunun-feto-sevgisi

19/9/2016

Σχ : Τόσα χρόνια αυτοί οι ίδιοι του ΑΚΡ προωθούσαν παντού τους ανθρώπους του Γκιουλέν και τώρα που τα χάλασαν, φτάνουν να κατηγορούνε άσχετους ανθρώπους.