ΠΥΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΒΟΙ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Πυρά κατά του κομβόι οχημάτων του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου ! Ξέσπασε σύγκρουση

250820161440123865833_2

Πυρά δέχτηκε το κομβόι οχημάτων του ηγέτη του CHP Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου στην περιοχή Αρντανούτς και ενώ κατευθυνόταν στο Άρτβιν
Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου για να πραγματοποιήσει το πρόγραμμα του πήγε στο Καρς. Από εκεί πήγε στο Σαβσάτ του νομού Άρτβιν και εκεί μίλησε στον κόσμο. Μετά πήρε τον δρόμο προς Άρτβιν και κάπου κοντά στο Αρντανούτς το κομβόι οχημάτων του δέχθηκε πυρά. Οι αστυνομικοί –προστασία του Κιλιτστάρογλου αμέσως ανταπέδωσαν τα πυρά.

Ο Κιλιτστάρογλου για λόγου ασφαλείας παραμένει εντός του αυτοκινήτου του. Στην περιοχή κατέφθασαν θωρακισμένα οχήματα και αστυνομία για να διασφαλίσουν την ασφάλεια του Κιλιτσντάρογλου.

Ο ΚΙΛΙΤΣΝΤΑΡΟΓΛΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟ ΣΑΒΣΑΤ
Μετά από τα πυρά που δέχτηκε το κομβόι του, ο ηγέτης του CHP Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου συνομίλησε με τον νομάρχη του Άρτβιν Μουχτερέμ Ιντζέ. Μετά από αυτή την συνομιλία ο Κιλιτσντάρογλου ακύρωσε το πρόγραμμα που είχε για το Άρτβιν. Ακολούθως ο Κιλιτσντάρογλου και αυτοί που ήταν μαζί του στον κομβόι οχημάτων επέστρεψαν συνοδεία οχημάτων-τζάμερ και θωρακισμένων οχημάτων στο Σαβσάτ.

http://www.dha.com.tr/kilicdaroglunun-aracina-ates-acildi-catisma-cikti_1312587.html

25/8/2016