ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ

Ανακοίνωση από τον Σύλλογο Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης

fef106ea8df9a928ec3c8277bd5dd950_XL

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όπως είναι γνωστό με την 5/5/2016 ανακοίνωση που είχαμε δημοσιεύσει, κοινοποιήσαμε στα μέλη μας και στην κοινή γνώμη τις σχετικές με τα παραρτήματα μας διώξεις, ενώ στο τέλος εκείνης της ανακοίνωσης αναφέραμε πως ειδικά οι μηνύσεις σε βάρος των μελών της διοίκησης του συλλόγου, στερούνταν νομικών ερεισμάτων και περιείχαν λάθη.

Η μήνυση η οποία υποβλήθηκε σε βάρος των μελών του Δ.Σ του συλλόγου και άλλων μελών μας, ήταν να εκδικαστεί στις 13 Μαίου, αλλά λόγω της απεργίας των δικηγόρων πήρε αναβολή για τις 18/11/2016

Λίγες μέρες αργότερα, μετά από μήνυση σε βάρος του προέδρου του συλλόγου μας Αχμέτ Καρά και άλλων 6 μελών μας, ορίστηκε δικάσιμος στις 29 Ιουλίου (εν μέσω περιόδου διακοπών των δικαστηρίων) με κατηγορία για αθέμιτο κέρδος.

Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης σήμερα, το δικαστήριο αποδέχτηκε τις περί αναρμοδιότητας ενστάσεις των δικηγόρων Ιωάννη Μπάρκα (δικηγόρος Ξάνθης) και  Ερτζάν Αχμέτ (δικηγόρος Κομοτηνής)  και αποφάσισε την μεταφορά της υπόθεσης στο αρμόδιο δικαστήριο.. Η εξέλιξη αυτή είναι μια ένδειξη για την νομική μας δικαίωση.

Με σεβασμό στην κοινή γνώμη δηλώνουμε πως διατηρούμε το δικαίωμα μας να υποβάλλουμε τις υπόλοιπες ενστάσεις μας (και επί της ουσίας και για το κατηγορητήριο)  στο αρμόδιο δικαστήριο , ενώ θα συνεχίσουμε τον δίκαιο νομικό αγώνα του συλλόγου μας, προσφεύγοντας σε κάθε νομική οδό.

Δ.Σ. του BTAYTD

http://rodopruzgari.com/item/6058-bat%C4%B1-trakya-az%C4%B1nl%C4%B1%C4%9F%C4%B1-y%C3%BCksek-tahsilliler-derne%C4%9Fi-nden-a%C3%A7%C4%B1klama.html

30/7/2016

Σχ : Ο σύλλογος προσπαθεί να μας πείσει ότι τα νηπιαγωγεία που παράνομα διατηρούσε ΔΕΝ ΗΤΑΝ νηπιαγωγεία…

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone