ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ !

Ερντογάν : Δεν ήξερα πως δεν σε βγάζουν στο TRT

erdogan-dan-kilicdaroglu-na-ben-senin-trt-ye-cikmadigini-bilmiyordum-165361-5
O πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν υποδεχόμενος στο μέγαρο του ΑΚ τον Κιλιτσντάρογλου, φέρεται να του είπε ¨Δεν ήξερα πως το TRT δεν σε έβγαζε. Μα είναι δυνατόν κάτι τέτοιο ;¨
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν μετά από την απόπειρα πραξικοπήματος της 15/7, κάλεσε στο μέγαρο ΑΚ τον ηγέτη του CHP Κεμάλ Κιλιτσνάρογλου και τον Ντεβλέτ Μπαχτσελί του ΜΗΡ, στους οποίους μετά από τις εκλογές της 7ης Ιουνίου δεν είχε δώσει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης.

¨ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΒΓΑΖΕ ΤΟ TRT¨

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ανταποκριτής Αγκύρας του Habertürk Televizyonu, ο Ερντογάν στην συνάντηση αυτή είπε στον ηγέτη του CHP Κιλιτσντάρογλου πως ¨Δεν ήξερα πως δεν σε έβγαζε το TRT. Μα είναι δυνατόν κάτι τέτοιο ; Το TRT πρέπει να δίνει σε εσάς όσο χρόνο δίνει στην κυβέρνηση¨.

Ο ΚΙΛΙΤΣΝΤΑΡΟΓΛΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ

Ο ηγέτης του CHP Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου μετά από την απόπειρα πραξικοπήματος και για πρώτη φορά μετά από 6 χρόνια πήρε πρόσκληση στο TRΤ και απευθυνόμενος στο κανάλι είπε ¨Άραγε εάν δεν γινόταν η απόπειρα πραξικοπήματος θα μας δίνατε αυτήν την δυνατότητα ;¨.

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης επανειλημμένα έχουν κάνει δηλώσεις σχετικά με τον χρόνο που δίνει το TRT σε όλες τις εκλογές στον Ερντογάν και στο ΑΚΡ και έχουν υποβάλλει σχετικές επερωτήσεις στην βουλή.

http://haber.sol.org.tr/toplum/erdogan-ben-senin-trtye-cikmadigini-bilmiyordum-163489

26/7/2016

Σχ : Έπεσε από τα σύννεφα ο άνθρωπος !  Που να το ήξερε ;… 

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone