ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ρωσία και Ελλάδα συμφώνησαν για έξτρα πτήσεις

rus-turist-yunanistan-2-600x400

Αξιωματούχοι της Πολιτικής αεροπορίας Ρωσίας και Ελλάδας, συμφώνησαν για αύξηση του αριθμού των πτήσεων. Να ο αριθμός των εβδομαδιαίων δρομολογίων…

Μετά από την κατάρριψη από τουρκικά F16 του ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους που παραβίασε τα σύνορα μας στις 24/11/2016, οι τουρκορωσικές σχέσεις περνάνε μια από τις πλέον ψυχρές περιόδους. Έστω και αν ενίοτε παρουσιάζονται σημεία βελτίωσης, φέτος αναμένεται να υπάρξει μια δραματική μείωση στον αριθμό των Ρώσων τουριστών που θα έρθουν στην Τουρκία.

Οι Ρώσοι υπό αυτό το πρίσμα των εξελίξεων , κατευθύνουν τους τουρίστες σε άλλες χώρες. Η Ελλάδα με μια διευκόλυνση βίζας για τους Ρώσους τουρίστες, στοχεύει στο να τραβήξει τουρίστες στην Ελλάδα. Σχετικά με το θέμα αυτό το πιο σημαντικό βήμα το έκαναν αξιωματούχοι της πολιτικής αεροπορίας των δύο χωρών.

Με την νέα συμφωνία εβδομαδιαίως θα γίνονται 21 δρομολόγια Μόσχας-Αθήνας. Επίσης στις 35 θα φτάσουν οι πτήσεις μεταξύ Ηρακλείου, Ρόδου, και Θεσσαλονίκης με Μόσχα. Επίσης οι ρωσικές εταιρίες θα αυξήσουν τον αριθμό των πτήσεων τσάρτερ προς τα ελληνικά νησιά.

Με αυτές τις συμφωνίες η Ελλάδα στοχεύει στο να υπάρξει μια σοβαρή αύξηση στον αριθμό των Ρώσων τουριστών.

http://www.kokpit.aero/rus-turist-yunanistan

16/4/2016

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email