ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

¨Πρέπει να αυξηθούν οι κυρώσεις  στην Αρμενία¨

150420162157417378925_2

Στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της 13ης Ισλαμικής Διάσκεψης Συνεργασίας (ΙΙΤ) αναφέρεται πως καθώς η Αρμενία επιτίθεται σε πολίτες στα καταληφθέντα εδάφη του Αζερμπαϊτζάν, ως αντίποινα αποφασίστηκε εντός της ΙΙΤ να συσταθεί μια ομάδα επαφής σε επίπεδο υπουργείων Εξωτερικών.

Στις λεπτομέρειες των συμπερασμάτων, αναφέρεται πως η συνεχιζόμενη προμήθεια όπλων από την Αρμενία και οι παράνομες κινήσεις της στα καταληφθέντα εδάφη, που αποσκοπούν στο να αλλάξουν την δημογραφική δομή, την πολιτιστική κληρονομιά και τους ιερούς χώρους, προκαλούνε σοβαρές ανησυχίες.

Στα πλαίσια αυτά γίνεται έκκληση τα μέλη της IITνα προβούνε σε αλλαγές στην νομοθεσία τους, να λάβουν αποτρεπτικά μέτρα, ώστε να σταματήσει η μεταφορά όπλων και οι άλλες παράνομες δράσεις στο Ναγκόρνο Καραμπάχ. Στο κείμενο αναφέρεται πως ¨Η Αρμενία στα κατεχόμενα εδάφη, επιτίθεται σε πολίτες και σε τζαμιά, σκοτώθηκαν άνθρωποι την ώρα π[ου προσεύχονταν ενώ εξαφανίστηκε η κοινωνική και οικονομική ζωή…¨.

………….

………….

http://www.dha.com.tr/islam-isbirligi-teskilati-ermenistana-yaptirimlar-artirilmali_1198263.html

15/4/2016

Σχ : Οι Τούρκοι με γοργά βήματα  την κτίζουν την ισλαμική συμμαχία. Εμείς τι άλλο περιμένουμε ακόμη για την αντίστοιχη ορθόδοξη ;

Α συγγνώμη ξέχασα, εμάς μας προστατεύει το ΝΑΤΟ….