ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ…

Rosturizm: Υπάρχουν εναλλακτικές για Τουρκία και Αίγυπτο

no_headline.jpg

O πρόεδρος του Ομοσπονδιακού Πρακτορείου Τουρισμού Ρωσίας (Rosturizm) Όλεγκ Σαφόνοφ, δήλωσε πως υπάρχουν χώρες εναλλακτικές της Αιγύπτου και της Τουρκίας που έχει υποστεί τις κυρώσεις.
Ο πρόεδρος του Rosturizm, είπε πως οι Ρώσοι πολίτες μπορούν να βρούνε ως εναλλακτικούς προορισμούς διακοπών, χώρες που με ευχαρίστηση θα δεχτούνε τους Ρώσους τουρίστες. Ο Σαφόνοφ είπε πως ¨Εναλλακτικά μπορούμε να πούμε για Ισραήλ, Βουλγαρία, Ελλάδα, Βιετνάμ, Ταϊλάνδη, Κίνα, Σρι Λάνκα και Ινδία. Εμείς ζητάμε να πέσουν οι τιμές. Εάν αυτές οι χώρες ενδιαφέρονται θα το πράξουν¨.

Ο Σαφόνοφ είπε πως δίνουν μεγάλη σημασία στην ασφάλεια των πολιτών που πηγαίνουν διακοπές στο εξωτερικό και πρόσθεσε πως ζητάνε βάση νόμου την προστασία των δικαιωμάτων τους.
……………
Κατά τους πρώτους 9 μήνες του 2015 μειώθηκε κατά 31% το ποσοστό των Ρώσων που έκαναν διακοπές στο εξωτερικό. Αυτό σχετίζεται με την πτώση του ρουβλιού έναντι του δολαρίου, αλλά και με την απαγόρευση εξόδου από την χώρα που ισχύει για κάποιους πολίτες.

Επίσης μετά από την απαγόρευση πωλήσεων πακέτων διακοπών προς Τουρκία και Αίγυπτο, αναμένεται να μειωθεί ακόμη περισσότερο ο αριθμός αυτών που θα κάνουν διακοπές στο εξωτερικό το 2016.

http://www.sondakika.com/haber/haber-rosturizm-turkiye-ve-misir-in-alternatifi-var-8075711/
18/1/2016