ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ…

Μετά από την Συρία και στην Κριμαία : Όπου είναι το ΝΑΤΟ, εκεί και οι Γκρίζοι Λύκοι

9431254

Το φασιστικό κίνημα στην Τουρκία, άρχισε να χρησιμοποιείται ¨επιχειρησιακά¨ παγκοσμίως. Οι Γκρίζοι Λύκοι πήραν θέση τώρα και στην Κριμαία στο ¨αντιρωσικό μέτωπο¨.

Το φασιστικό κίνημα της Τουρκίας που στα χρόνια του Ψυχρού Πολέμου χρησιμοποιήθηκε στην Τουρκία ως αιχμή του δόρατος κατά του κομμουνισμού και των προοδευτικών κινημάτων και μετά την λήξη του Ψυχρού Πολέμου κατά των Κούρδων, πλέον κινητοποιείται και πάλι.

Το όνομα των Γκρίζων λύκων που ακούστηκε σχετικά με την βομβιστική επίθεση που έγινε τον Αύγουστο σε ινδουιστικό ναό της Μπανγκόγκ-πρωτεύουσας της Ταϊλάνδης, επανήλθε με τις μάχες στα όρη ¨Τουρκμέν¨, ενώ δύο πρόεδροι τοπικών οργανώσεων αναφέρθηκε πως πολεμούνε στην Λαζικίγιε.

Η δε νέα περιοχή που είναι μεταξύ των ¨επιχειρησιακών¨ περιοχών των ΗΠΑ και για την οποία ακούστηκε το όνομα των Γκρίζων Λύκων είναι αυτή της Κριμαίας που έχει συνδεθεί με την Ρωσία.

Σύμφωνα με την είδηση από το Fortruss, ο Λενούρ Ισλιάμοφ ο οποίος υπερασπίζεται την ¨αποκλεισμό¨ της Κριμαίας και μέχρι πρόσφατα έκανε και έκκληση για στρατιωτικό αποκλεισμό, μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook δημοσίευσε φωτογ4ραρφίες από επίσκεψη Τούρκων εθνικιστών που πήγαν εκεί.

Δράση-σαμποτάζ των οπαδών του αποκλεισμού, προκάλεσε πρόσφατα διακοπή ηλεκτροδότησης της Κριμαίας για κάποιο διάστημα. Μάλιστα έγινε προσπάθεια να εμποδιστούν τα φορτία που πήγαιναν από την Ουκρανία προς τα εκεί, ενώ η φασιστική οργάνωση Δεξιός Τομέας εμπόδισε τους εργάτες που πήγαιναν για να επισκευάσουν το σαμποτάζ.

Εντός των αντιρωσικών κινήσεων στην Κριμαία, περιλαμβάνονται οργανώσεις Τατάρων που συνδέονται με ΗΠΑ και Τουρκία. Οργανώσεις Τατάρων που είχαν συναντηθεί στην Τουρκία είχαν θέσει στην επικαιρότητα το θέμα του εξοπλισμού κατά των Ρώσων.

http://haber.sol.org.tr/dunya/suriyeden-sonra-sira-kirimda-nato-nerede-ulkuculer-orada-138643

7/12/2015