Η ΠΙΚΡΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στυφό υπήρξε φέτος το Κουρμπάν Μπαϊράμι στην Θεσσαλονίκη

sel bay

Από νωρίς το πρωί Σαλονικιοί μουσουλμάνοι έκαναν το ναμάζι τους στο Οθωμανικό μετστζίτ που βρίσκεται στον σύλλογο μαζί με τον πρόξενο Θεσσαλονίκης Τουγρούλ Μπιλτεκίν και μετά ευχήθηκαν ο ένας στον άλλο.

Στην συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Μπιρλίκ το πρωί του Κουρμπαν Μπαϊράμ ο πρόεδρος του Συλλόγου Μουσουλμάνων Μακεδονίας-Θράκης Οσμάν Ισμαήλογλου είπε πως ¨Οι σχετιζόμενοι υπουργοί και ο δήμος Θεσσαλονίκης δεν μας σκέφτηκαν σε αυτό το Κουρμπάν Μπαϊράμ¨.

selanik bay 1

ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ

Οι σχετιζόμενοι υπουργοί και ο δήμος Θεσσαλονίκης δεν μας σκέφτηκαν σε αυτό το Κουρμπάν Μπαϊράμ. Όπως σε κάθε μπαϊράμι έτσι και φέτος περιμέναμε να μας παραχωρηθεί ένα τζαμί, αλλά η προσδοκία μας αυτή αποδείχθηκε μάταιη. Και σε αυτό το Μπαϊράμι δεν μπορέσαμε να κάνουμε την προσευχή μας μα τρόπο που αρμόζει σε εμάς και στην Θεσσαλονίκη και ζούμε με αυτή την στενοχώρια. Αλλά να μην ξεχνάμε πως σήμερα είναι Μπαϊράμι και οι άνθρωποι ζούνε με χαρά στα Μπαϊράμια, έστω και αν εμείς την βιώνουμε λίγο στιφή¨

selanik bayram namazi 1

…………

…………

Εφ. Μπιρλίκ 4/10/2014

Σχ : Το πρόβλημα αυτού του τουρκοσυλλόγου είναι να τους παραχωρήσουν ένα τζαμί για να το ελέγχουν αυτοί και φυσικά να βάλουν ως ιμάμη κάποιο από τους απεσταλμένους των ψευτομουφτήδων της Θράκης. Όταν σε περασμένη χρονιά δόθηκε τζαμί σε ιμάμη νόμιμο που στάλθηκε από τους νόμιμους μουφτήδες της Θράκης, δεν πήγαν στο τζαμί γιατί θέλανε τον δικό τους να βάλουν ! 

 

 

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone