ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΒΙΑ

Φρίκη στο Εσενγιούρτ : Τον ξεγύμνωσαν, τον έδειραν και τον μαχαίρωσαν

fft81_mf2479862

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε νέος όταν σε αντιδιαδήλωση για το Κομπάνι που έγινε στο Εσενγιούρτ, ομάδα με αντίθετες απόψεις τον ξεγύμνωσε, τον έδειρε και τον μαχαίρωσε αρκετές φορές. Ο νέος βρίσκεται σε βαριά κατάσταση, ενώ ο αδερφός του λέει πως επέστρεφε από την δουλειά και ότι βρέθηκε εν μέσω των επεισοδίων.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ- Χτες το βράδυ ένας νέος, δέχτηκε επίθεση από μια μεγάλη ομάδα με την δικαιολογία πως ¨μετείχε σε διαδηλώσεις για το Κομπάνι¨. Του έβγαλαν τα ρούχα, τον έδειραν σκληρά και τον τραυμάτισαν βαριά μαχαιρώνοντας τον αρκετές φορές. Ο νέος ονόματι Καμπίλ Οκγιατάν, βρέθηκε δαρμένος και γυμνός και μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο, ενώ ο αδερφός του εξηγέρθη για αυτά που έγιναν.

…………

Ο αδερφός του ο Νουρετίν Οκγιατάν λέει πως ο αδερφός του ερχόταν από τη δουλειά και αναφέρει : ¨Στις 18:30 ο μικρός μου ο αδερφός έρχεται από την δουλειά. Η έξοδος του από την δουλειά συνέπεσε με τα επεισόδια. Την ώρα που πήγαινε σπίτι, μια ομάδα συγκρούονταν με την αστυνομία. Ο αδερφός μου έμεινε ανάμεσα τους. Η αστυνομία τους έριξε σπρέι πιπεριού. Την ώρα που έφευγαν, έπεσαν σε μια άλλη ομάδα. Αυτοί τον λιντσάρισαν. Ο αδερφός μου με πήρε τηλέφωνο και με ενημέρωσε. Τότε έφυγα από το σπίτι. Όταν έφτασα στο σημείο του επεισοδίου, έφτανε μόλις και το ασθενοφόρο. Μα ποιος έχει δικαίωμα να ξεγυμνώνει και να δέρνει κάποιον ; Οι γιατροί δεν μας είπαν πολλά για την κατάσταση του. Στην πλάτη του έχει σημάδια από μαχαιριές. Οι γιατροί μου είπαν πως δεν χρειάζεται εγχείρηση. Μα τι γίνεται σε αυτή τη χώρα ; Τι γίνεται σε αυτούς τους ανθρώπους ; ¨

…………..

fft16_mf2479919

DHA 9/10/2014