ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ ΛΙΓΟ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ….

Ήμουν μεθυσμένος, δεν μπορώ να θυμηθώ

image

42 έτη φυλάκισης στον μάστορα αυτοκινήτων που βίασε το τσιράκι του

Σε 42 έτη φυλάκισης τιμωρήθηκε ο 29 ετών πατέρας δύο παιδιών Φ.Γ. ο οποίος βίασε με απειλή μαχαιριού του το 14χρονο αγόρι-βοηθό που είχε στο μαγαζί του.

Ο μάστορας αυτοκινήτων Φ.Γ. Στις 27/5/2013 έφτασε μεθυσμένος στον δρομο όπου είναι το σπίτι του. Καθοδόν είδε στο δρόμο το τσιράκι του τον Μ.Σ και του είπε να έρθει μαζι στο σπίτι του. Εκεί αναφέρεται πως του έδειξε ένα μαχαίρι και του είπε να ξεγυμνωθεί. Όταν το παιδί τρομαγμένο από το μαχαίρι γδύθηκε, τοτε ξεγυμνώθηκε και ο Φ.Γ και το εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά. Ακολούθως το έδειρε και το έδιωξε από το σπίτι. Το παιδί περιέγραψε στην οικογένεια του αυτά που είχαν γίνει και ο Φ.Γ. συνελήφθη.
………..
Ο κατηγορούμενος ανέφερε πως την μέρα του περιστατικού έιχε καυγαδίσει με την γυναίκα του, η οποία πήρε τα παιδιά και έφυγε και είπε : ¨ Ήμουν πολυ άσχημα και είχα πιεί αλκοόλ. Ήμουν πολύ μεθυσμένος.Όταν έφτασα στην γειτονιά είδα τον Μ.Σ. Επειδή ήμουν μεθυσμένος αυτός μου άνοιξε την πόρτα. Θυμάμαι ότι μπήκα στο σπίτι. Μετά χάθηκα, δεν μπορώ να θυμηθώ τίποτε. Τα μεσάνυχτα ήρθε η αστυνομία και με συνέλαβε. Εάν είχε υπάρξει τέτοιο περιστατικό το θύμα θα είχε φωνάξει και θα ακουγόταν στα σπίτια. Δεν το εκμεταλλεύτηκα σεξουαλικά. Δεν αποδέχομαι την κατηγορία¨ .

ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΚΙΧ

Ο Μ. Σ. που κατέθεσε υπό παρακολούθηση ψυχολόγου, είπε πως ενώ έπαιζε στην γειτονιά, το αφεντικό του τον φώναξε στο σπίτι και συνέχισε λέγοντας : “πήγα με την σκέψη πως θα χρειαζόταν κάτι η συζυγος του. Έβγαλε από την τσέπη του ένα μαχαίρι και μου είπε να κάνω αυτά που θέλει. Από τον φόβο κου δεν έβγαλα κιχ. Ήταν πολύ μεθυσμένος. Με πηγε στην κρεβατοκάμαρα και με εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά. Επειδή πονούσε πολύ η ψυχή μου, προσπαθησα να τον εμποδίσω, αλλά με χαστούκισε και με έβρισε λέγοντας μου “αυτά δεν θα τα πεις πουθενά” .
………..
DHA. 4/9/2014

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone