ΜΑΛΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ…

Φρίκη με την καραμπίνα : Σκότωσε τους δύο γιούς του

Μάλωσε με την εν διαστάσει σύζυγο του, σκότωσε τους γιους του και έφυγε

280920141928424628889_2

Στην Σανλιούρφα ο 42 ετών Ζαφέρ Καρακάν μάλωσε στο δρόμο με την εν διαστάσει σύζυγο του Γκιουλιστάν Καρακάν, σκότωσε με καραμπίνα τους γιους του Καντίρ 12 ετών και Μπαράν 18 ετών και έφυγε.

Το περιστατικό συνέβη βραδινές ώρες στην συνοικία Μπαγλάρμπασί. Ο μπακάλης στο επάγγελμα Ζαφέρ Καρακάν μάλωσε με την σύζυγο του Γκιουλιστάν Καρακάν με την οποία ζούνε χωριστά. Μετά από τον καβγά πήρε τα παιδιά τους Καντίρ και Μπαράν και τα έκανε βόλτα σε ένα πάρκο. Μετά για να τα αφήσει σπίτι πήγε στο δρόμο που κάθεται η σύζυγος του. Εκεί όμως πήρε την καραμπίνα που είχε στην μηχανή του και αφού πυροβόλησε τα παιδιά, ανέβηκε στην μηχανή και έφυγε.

Μετά από καταγγελία κατέφθασε ασθενοφόρο που μετέφερε τα αιμόφυρτα παιδιά στο νοσοκομείο του Μπαλικλίγκιολ. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών στα επείγοντα τα παιδιά πέθαναν. Τα πτώματα των αδερφών Καντίρ και Μπαράν μεταφέρθηκαν για νεκροψία , ενώ η αστυνομία αναζητούσε τους κάλυκες στον δρόμο του περιστατικού. Η Γκιουλιστάν Καρακάν και συγγενείς της έπαθαν νευρικό κλονισμό από το περιστατικό, ενώ η αστυνομία αναζητεί τον Ζαφέρ Καρακάν.

DHA 28/9/2014