ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ !

Ισχυρισμός πως ¨μπορεί να την σκότωσα στον ύπνο μου¨

-ruya-gordugum-sirada-oldurmus-olabilirim--1070290

Ο Τζεμάλ Ντελιμπάς που κατά την 46η μέρα του γάμου του, σκότωσε την 23χρονη σύζυγο του σπάζοντας της τον λαιμό, υπερασπίστηκε τον εαυτό του λέγοντας πως ¨Είμαι άρρωστος REM, μπορεί να την σκότωσα ενώ έβλεπα όνειρα¨. Συνεχίστηκε στο Πέντικ η δίκη του Τζεμάλ Ντελιμπάς που υποστηρίζει πως σκότωσε στο όνειρο του την 46 ημερών σύζυγο του και ο οποίος αντιμετωπίζει την ποινή των ισοβίων για ¨δολοφονία εκ προθέσεως¨.

Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΩΝ ΙΣΟΒΙΩΝ

……………..

Ο Ντελιμπάς δήλωσε : Μα δεν είμαι τρελλός. Απλά δεν θυμάμαι τι έκανα στον ύπνο μου¨. Η συνήγορος του η Σουνά Τσαλισκάν, ανέφερε πως είναι ανάγκη ο κατηγορούμενος να παραμείνει περισσότερο υπό την παρατήρηση της ιατροδικαστικής υπηρεσίας λέγοντας πως ¨Η αρρώστια REM δεν λύνεται με βραχυπρόθεσμη παρατήρηση¨. Το δικαστήριο δεν δέχτηκε το αίτημα της δικηγόρου. Ο εισαγγελέας στην πρόταση του ζήτησε ο κατηγορούμενος να τιμωρηθεί με την ποινή της ισόβιας φυλάκισης για το αδίκημα της ¨δολοφονίας εκ προθέσεως¨.

ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ : ΠΛΗΡΗΣ Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ

Στην προηγούμενη εκδίκαση της υπόθεσης, όταν ο Τζεμάλ Ντελιμπάς υποστήριξε πως πάσχει από REM, μεταφέρθηκε για την σχετική έρευνα στην ιατροδικαστική υπηρεσία. Με το τεστ ύπνου που έγινε στις 30/6/2014 στην ιατροδικαστική υπηρεσία, εντοπίστηκε πως κατά την μέρα του περιστατικού η ποινική του ευθύνη υπήρξε πλήρης.Το 4ο Τμήμα της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας σε αναφορά που συνέταξε αναφέρει πως δεν εντοπίστηκε κάποια ψυχική ασθένεια ή νοητική στέρηση.

…………………

…………………

Ραντικάλ 30/9/2014