Η ΕΡΜΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ…

 Έριξε ζωντανή στο ποτάμι την γυναίκα του που δεν ήθελε να εκπορνεύεται
 220920141401249483186_2
Αποκαλύπτεται στην Καισάρια πλέον το παρασκήνιο της δολοφονίας στο πηγάδι, που μετά από 9 χρόνια εξιχνίασε πια η αστυνομία. Αποκαλύφθηκε ότι η 32 ετών Χουριέ Αρισόι Καραμάν, η οποία εξαναγκαζόταν σε πορνεία από τον 44 ετών σύζυγο της Μετίν Καραμάν, εντέλει μαχαιρώθηκε από αυτόν και ούσα ακόμη ζωντανή, την έριξε στο 8 μέτρων πηγάδι νερού.
Η ταυτότητα της νέας γυναίκας το πτώμα της οποίας βρέθηκε σε αποσύνθεση, βρέθηκε με DNA που λήφθηκε απο τους τάφους των γονέων της στα Άδανα. Σχετικά με την δολοφονία έχει ήδη συλληφθεί άτομο ονόματι Χακάν Ντελί, ενώ ο σύζυγος ο Μετίν Καραμάν, είναι ήδη κρατούμενος στις φυλακές της Αμάσιας για ¨ σεξουαλική εκμετάλλευση κοριτσιού μικρής ηλικίας¨.
Η 23 ετών Χουριέ Αρισόι έφυγε από το σπίτι της στα Άδανα και πήγε στην Καισάρεια όπου πέρασε στα χερια του Ρ.Τ. που μεσολαβούσε για πορνεία.  Αργότερα γνωρίστηκε και παντρεύτηκε τον Μετίν Καραμάν. Ο Μετίν Καραμάν εξανάγκασε με απειλές και ξυλοδαρμούς την γυναίκα να εκπορνεύεται. Η οικογένεια της στα Άδανα την είχε δηλώσει ως αγνοούμενη και αυτή 3 φορές διέφυγε από τον άντρα της. Αλλά αυτός κάθε φορά την έβρισκε, την υποχρέωνε να γυρίσει και συνέχιζε να την προωθεί στην πορνεία. Στις 12/9/2005 ο Μετίν Καραμάν μαζί με τον φίλο του τον Χακάν Ντελί, μετέφεραν την γυναίκα σε ένα λάκκο νερού που βρισκόταν σε απόσταση 400 μέτρων απο το σπίτι τους και εκεί την τραυμάτισαν τρεις φορές με μαχαίρι. Σε έξαλλη κατάσταση ο σύζυγος, μαζί με την βοήθεια του φίλου του έπιασαν την γυναίκα και έτσι όπως ήταν τραυματισμένη, την έριξαν στο πηγάδι με το νερό και κλείσαν το καπάκι.
……….
Αναφέρεται πως ο Μετίν Καραμάν με τα χρηματα από την εκπόρνευση της γυναίκας του, είχε αγοράσει φορτηγό με δόσεις και όταν αυτή του είπε πως δεν θέλει να συνεχίσει την πορνεία, αυτός εξοργίστηκε και την σκότωσε.
……….
DHA 22/9/2014