ΤΗΝ ΖΗΛΕΥΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ…

Η 20χρονη σύζυγος που δολοφονήθηκε φάνηκε πως ήταν έγκυος

110920141431192787084_2

Η 20χρονη Μπουρτζού Τσιφτσί στα Άδανα, ενώ βρισκόταν στο στάδιο του χωρισμού από τον άντρα της λόγω ζήλειας, εντέλει δολοφονήθηκε από αυτόν. Η νεκροψία έδειξε πως η νέα κοπέλα ήταν έγκυος 4,5 μηνών.

Το περιστατικό συνέβη κοντά στο νεκροταφείο Κιουτσούκομπα της συνοικίας Γκιουλμπαχτσεσί στο κεντρικό Σεϊχάν. Η Μπουρτζού Τσιφτσί η ο ποία είχε κλεφτεί, παντρευτεί και κάνει ένα παιδί με τον Μεχμέτ Τσιφτσί, λόγω της υπερβολικής ζήλειας μάλωσε με τον σύζυγο της και επέστρεψε στο σπίτι του πατέρα της. Για τον ίδιο λόγο το ζευγάρι είχε κοντέψει να χωρίσει άλλες δύο φορές αλλά τα είχαν ξαναβρεί με την παρέμβαση των μεγαλυτέρων.

Χτες το βράδυ ο Μεχμέτ Τσιφτσί πήγε στο σπίτι του πεθερού του και πρότεινε στην Μπουρτζού να τα ξαναβρούνε. Το ζευγάρι βγήκε από το σπίτι για να μιλήσουν μόνοι τους και άρχισαν να κάνουν βόλτα σε χωράφι κοντά στο νεκροταφείο Κιουτσούκομπα.

Όταν η κοπέλα δεν δέχτηκε την πρόταση να τα ξαναβρούν, υπήρξε σφοδρός καβγάς με τον Μεχμέτ Τσιφτσί. Τότε αυτός έβγαλε το πιστόλι που έφερε στην μέση του και άρχισε να πατά συνέχει α την σκανδάλη. Τραυμάτισε με τρεις σφαίρες στο στήθος την Μπουρτζού και μετά έφυγε.

Η αστυνομία και το ασθενοφόρο που έφτασε ,μετά από τους πυροβολισμούς, επιστρατεύτηκαν για να σώσουν την κοπέλα. Μετά από τις επιτόπιες πρώτες βοήθειες προσπάθησαν να μεταφέρουν την Μπουρτζού στο νοσοκομείο, αλλά η κοπέλα πέθανε ενώ την μετέφεραν.

……………

DHA 11/9/2014