ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟ FACEBOOK

Δείτε για ποιο λόγο σκότωσε τον ραδιοφωνικό παραγωγό

250920141726033225875

Συνελήφθη στην Καισάρεια ο 42 ετών Μουσταφά Οζτζάν για τον φόνο του ραδιοφωνικού παραγωγού και ντιτζέι Μεχμέτ Ασλάνκαγιά.Ο Οζτζάν είπε πως διέπραξε την δολοφονία λόγω ζήλειας.

Ο ντιτζέι Μεχμέτ Ασλάνκαγιά δολοφονήθηκε στην λεωφόρο Σταθμού στην συνοικία Φατίχ του κεντρικού Κοτζασινάν, όταν την ώρα που βρισκόταν στο φανάρι με το αυτοκίνητο του, υπέστη επίθεση με καραμπίνα. Την επίθεση πραγματοποίησε με το υπ.αρ. 38 ZS 578 ο πατέρας δύο παιδιών Μουσταφά Οζτζάν, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς χτες. Ο Οζτζάν ανέφερε πως διέπραξε την δολοφονία για λόγους ζήλεια και είπε :

¨Με τον Μεχμέτ Ασλάνκαγιά μαζί με τη σύζυγο μου γνωριστήκαμε πριν από 4 χρόνια σε μια συναυλία και γίναμε φίλοι. Αργότερα λόγω ασυμφωνίας με την γυναίκα μου, χωρίσαμε. Την περασμένη εβδομάδα πήρα από το σχολείο τον 12χρονο γιό μου. Ρώτησα τον γιό μου πως είναι η σύζυγος μου. Αυτός μου είπε πως ο Μεχμέτ Ασλάνκαγιά πριν από 15 μέρες έστειλε στα γενέθλια της συζύγου μου, μήνυμα-χρόνια πολλά μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης. Με τον Ασλάνκαγιά συναντηθήκαμε την Τετάρτη σε μια καφετέρια. Τον ρώτησα γιατί έστειλε αυτό το μήνυμα και μου είπε πως επρόκειτο για παρεξήγηση. Άτομα που βρισκόταν δίπλα μας ηρέμησαν. Την μέρα του περιστατικού πυροβόλησα με το όπλο θέλοντας να τον φοβίσω¨.

DHA 26/9/2014