ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ

Απαγόρευση έκπληξη από την πρωθυπουργία !

091220131057062868116

Ανακοινώθηκε πως στην τελετή έναρξης του ακαδημαϊκού έτους του πανεπιστημίου της 19/5 στην οποία θα μετάσχει αύριο ο πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου, δεν θα επιτραπούνε φωτογραφικές μηχανές και κάμερες.

Η Διεύθυνση Τύπου της Πρωθυπουργίας ανακοίνωσε πως στην τελετή οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι θα μπορούν να μετάσχουν στην τελετή μόνο ως θεατές.

Αύριο ο πρωθυπουργός πάει στην Σαμψούντα για να μετάσχει σε μια σειρά από εγκαίνια και να κάνει επισκέψεις. Ο πρωθυπουργός Νταβούτογλου στις 13:00 θα μετάσχει στην τελετή έναρξης του ακαδημαϊκού έτους 2014-15 του πανεπιστημίου της 19/5, και σχετικά με την τελετή αυτή έγινε ανακοίνωση από την Διεύθυνση Τύπου της Πρωθυπουργίας. Ανακοινώθηκε πως στην τελετή έναρξης που θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο Ατατούρκ και στην οποίο θα παραδώσει το πρώτο μάθημα ο πρωθυπουργός Νταβούτογλου, δεν θα επιτραπεί η χρήση καμερών και φωτογραφικών μηχανών. Στο μέιλ που στάλθηκε από την νομαρχία Σαμψούντας, η ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τύπου της Πρωθυπουργίας έχει ως εξής :

¨Στην τελετή που θα πραγματοποιήσει στο OMÜ’ στις 28/9/2014 ο κύριος Πρωθυπουργός μας, δεν θα επιτραπούν κάμερες και φωτογραφικές μηχανές. Στην τελετή θα οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι θα μετάσχουν ως θεατές. Φωτογραφίες θα διανεμηθούν από την διεύθυνση τύπου. Θα υπάρξει ζωντανή μετάδοση από το TRT. Προς πληροφόρηση σας¨.

DHA 27/9/2014

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone