ΞΙΠΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ !

Βαριές κουβέντες κατά των Κρουζ και Μπαρντέμ

030820141652371516393_2

Συνεχίζεται ο απόηχος από την κατηγορία για γενοκτονία στην Παλαιστίνη, που απεύθυναν προς το Ισραήλ το ζευγάρι των παγκοσμίως γνωστών ηθοποιών Πενέλοπε Κρουζ και Χαβιέ Μπαρντέμ.

Η πιο σκληρή αντίδραση απέναντι στο ζευγάρι το οποίο χρησιμοποιώντας αντισημιτικές φράσεις ανέφερε πως η Ε.Ε. πρέπει να σταματήσει το Ισραήλ, ήρθε από τον πατέρα της Αντζελίνας Ζολί, τον βραβευμένο με όσκαρ ηθοποιό Γιόν Βόϊτ.

Σε επιστολή με τίτλο ¨Αμόρφωτοι¨ που έστειλε ο Βόιτ στα ¨Variety¨ και ¨The Hollywood¨, χρησιμοποιεί βαριές εκφράσεις για το ζευγάρι των Ισπανών και για τους Ισπανούς. Ο Βόιτ στο άρθρο του που αρχίζει με την φράση ¨Το όνομα μου είναι Γιον Βόιτ¨, δηλώνει πως η εκ μέρους των Πενέλοπε Κρουζ και Χαβιέ Μπαρντέμ χρησιμοποίηση αντισημιτικών φράσεων του προκάλεσε μεγάλο πόνο και ότι πλέον φέρει αισθήματα ακόμη και πέραν του θυμού για αυτούς. Ο Αμερικανός ηθοποιός στο άρθρο του προσβάλει βαριά τους Ισπανούς καλλιτέχνες, λέγοντας ¨Να ευχαριστείτε τον Θεό που ζώντας σε μια δημοκρατική χώρα σαν την Αμερική γίνατε διάσημοι και πλούσιοι, άραγε θα ήσασταν το ίδιο στην Συρία, στο Ιράν ή στον Λίβανο ;¨. Μάλιστα το προχώρησε ακόμη παραπέρα λέγοντας πως ¨Αντί να διαφυλάξετε την φήμη σας στο Ισραήλ που είναι η μόνη δημοκρατική χώρα της Μέσης Ανατολής, προτιμήσατε να το ταπεινώσετε. Θα πρέπει να ντρέπεστε για αυτή την συμπεριφορά σας, να ανακαλέσετε τα λόγια σας και να ζητήσετε συγγνώμη από τον ισραηλινό λαό¨. Τα ισπανικά ΜΜΕ έδωσαν μεγάλη δημοσιότητα στα λόγια αυτά του Βόιτ-πατέρα της Αντζελίνα Ζολί, και του επιτέθηκαν σφόδρα. Οι εφημερίδες ανέφεραν πως ο πραγματικά αμόρφωτος είναι ο Βόιτ και θύμισαν πως ο ισπανικός λαός υποστηρίζει τους Παλαιστίνιους. Οι Πενέλοπε Κρουζ και Χαβιέ Μπαρντέμ δεν έκαναν ακόμη κάποια δήλωση.

DHA 3/8/2014

 Σχ : Αυτός ο Βόιτ μήπως ΔΕΝ δουλεύει το Σάββατο ; Γιατί τόσες ανοησίες μαζεμένες μόνο έτσι δικαιολογούνται.