ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΓΑΤΑ !

Η γάτα του σπιτιού απέτρεψε τον βιασμό

Σε δικογραφία υπόθεσης στο Ντιγιαρμπακίρ, αναφέρεται πως ο όταν 20χρονος Σ.Μ. επιχείρησε να βιάσει την 18 ετών θεία του, εμποδίστηκε από γάτα του σπιτιού που όρμηξε πάνω του.

Ο Σ.Β. μετά από καταγγελία συνελήφθη και αντιμετωπίζει 15 έτη φυλάκισης για την κατηγορία ¨απόπειρας σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκου¨

Συμφωνα με το κατηγορητήριο που ετοιμάστηκε από την εισαγγελία του Ντιγιαρμπακίρ, ο 20χρονος Σ.Μ. τον περασμένο Απρίλιο επισκέφτηκε την θετή του θεία, η οποία είχε πρόσφατα παντρευτεί. Την ώρα που αυτή ετοίμαζε πρωινό αυτός της είπε ¨Έλα κάτσε δίπλα μου. Θέλω να σε αγκαλιάσω και να σου εξηγήσω κάποια πράματα¨.

Όταν η Χ. Τ. τον απέρριψε αυτός επέμενε και της είπε ¨Δεν είσαι κανονική μου θεία. Μου αρέσεις. Μπορούμε μια φορά να συνευρεθούμε¨. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο καθώς ο ύποπτος επέμενε, η κοπέλα πήγε στην κρεβατοκάμαρα για να αλλάξει ρούχα, αλλά αυτός την ακολούθησε. Εκεί σύμφωνα με το κατηγορητήριο της είπε ¨Θέλω να πλαγιάσουμε μαζί, θέλω να σε φιλήσω. Ο άντρας σου δεν είναι όμορφος, δεν του αξίζεις¨.

Εκεί αναφέρεται πως έγινε πάλη καθώς ο Σ.Β. προσπαθούσε να βγάλει τα ρούχα της θείας του. Αναφέρεται στο κατηγορητήριο πως εκείνη την στιγμή της πάλης η γάτα του σπιτιού όρμηξε πάνω στον επιτιθέμενο και εκείνη την στιγμή η κοπέλα επωφελήθηκε, διέφυγε, πέταξε τα πράγματα του Σ. Β. έξω και αφού άνοιξε την πόρτα κάλεσε σε βοήθεια.

……………….

DHA 13/8/2014