ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΛΧΑ

Ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς στις 11/8/2014 μετείχε στο φεστιβάλ νεολαίας Κάλχα

image
Το φεστιβάλ νεολαίας που οργανώθηκε από την νεολαία του χωριού Κάλχας για δεύτερη φορά φέτος, έγινε στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Κάλχα.

Αρχικά εμφανίστηκαν τοπικά μουσικά σχήματα και ομάδες παραδοσιακών χορών της περιοχής μας. Εμφανίστηκε πρώτα η ομάδα παραδοσιακών χορών της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής που χόρεψε ωραίους χορούς, ενώ τα μουσικά σχήματα Gölge Sakinleri και Grup Turkuaz ερμήνευσαν τραγούδια που δεν τα χορταίναμε. Μια ξεχωριστή ομορφιά πρόσθεσε με την παρουσία της στην σκηνή η εκ Τουρκίας τραγουδίστρια Ασλί Γκιουγκιόρ.
Αυτοί οι οποίοι στήριξαν το φεστιβάλ του Κάλχα, δεν τους ξέχασαν σε αυτή τη βραδιά. Στην έναρξη του φεστιβάλ δόθηκε από μια πλακέτα στον υποπρόξενο της Τ.C. Αλπέρ Ατάκ, στον πρόεδρο του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, στον Λεβέντ Σαδίκ-επιχειρηματία και γιο του αείμνηστου ηγέτη μας Δρ. Αχμέτ Σαδίκ, στον βουλευτή Ροδόπης Αιχάν Καραγιουσούφ, στον δήμαρχο Γιώργο Πετρίδη, στον πρόεδρο του συνεταιρισμού καπνοπαραγωγών Εσάτ Χουσείν και στους χορηγούς.

Ως κόμμα DEB εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς την νεολαία του Κάλχα που οργάνωσε για δεύτερη φορά ττο φεστιβά νεολαίας, για την ευγενική τους προσκληση και για την ωραία βραδιά που προσφεραν στον κόσμο μας
Κόμμα DEB

Ιστοσελιδα του κόμματος DEB 13/8/2014