ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕ ΖΩΑ

Aφέθηκε ελεύθερη η γυναίκα που σκότωσε τα γατιά εκείνα

Συνελήφθη από την αστυνομία η γυναίκα που δηλητηρίασε γατιά και σκυλιά. Η ύποπτη ισχυρίστηκε πως δεν θυμάται το περιστατικό.

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Φάτιχ η Ντεριά Κοτσάκ η οποία πριν από λίγες μέρες σκότωσε αλύπητα δύο γατάκια. Μέλη οργανώσεων συγκεντρώθηκαν μπροστά στο Α.Τ. όπου είχε μεταφερθεί η Κοτσάκ και εκεί διάβασαν δελτίο τύπου. Κάνοντας δηλώσεις εξ ονόματος της ομάδας αυτής ο Ονούρ Νταλάρ, ανέφερε πως θα παρακολουθήσουν το περιστατικό και πρόσθεσε πως ¨Θα εμποδίσουμε την επανάληψη παρόμοιων περιστατικών. Θα ακολουθήσαμε κάθε νομική οδό για την τιμωρία και την επανένταξη του εν λόγω ατόμου¨.

Μετά από την ανάγνωση του δελτίου τύπου οι συγκεντρωθέντες διαλύθηκαν ήσυχα. Αργότερα η Ντεριά Κοτσάκ που προκάλεσε τον θάνατο των γατιών αφέθηκε ελεύθερη με το σκεπτικό πως δεν είναι στα καλά της και παραδόθηκε στην οικογένεια της. Την ώρα που έβγαινε από το αστυνομικό τμήμα μαζί με την μαμά της, κάποιοι φιλόζωοι αντέδρασαν. Την Κοτσάκ την ανέβασαν σε αστυνομικό όχημα και την απομάκρυναν. Οι φιλόζωοι αντέδρασαν στην απελευθέρωση της Κοτσάκ.

DHA 12/8/2014