ΒΙΟΝ ΑΝΘΟΣΠΑΡΤΟΝ !

H ευτυχισμένη μέρα του βουλευτή Αχμέτ Χατζηοσμάνimage

Ο βουλευτής Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν, απόψε έζησε μια απο τις ευτιχέστερες στιγμές του. Η Ενισέ η κόρη του Χατζηοσμάν και ο Σουάτ, έκαναν το πρώτο βήμα για την ευτυχία.

Στην τελετή γάμου της κόρης του Χατζηοσμάν που έγινε στην Κομοτηνή, μετείχαν ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Λοβέρδος, οι βουλευτές Ντόλιος, Αϊχάν Καραγιουσούφ, Ε.Στυλιανίδης και Χουσείν Ζεϊμπέκ, ο πρόξενος της Τ.C. στην Κομοτηνή Οσμάν Ίλχάν Σενέρ, ο νομάρχης Ανδριανούπολης Ντουρσούν Αλή Σαχίν, ο δήμαρχος Ιψάλων Μεχμέτ Κερμάν, ο εκλεγμένος μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, ο εκλεγμένος μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, ο δήμαρχος Ιάσμου Ισμέτ Καντί, ο δήμαρχος Μύκης Τζεμίλ Καμπζά, ο δήμαρχος Σαππών Σταυρίδης , πρόεδροι συλλόγων και άλλοι καλεσμένοι.

Η γαμήλια τελετή άρχισε με χορό από την νύφη και τον γαμπρό. Τον θαυμασμό των παρισταμένων κέρδισαν τα έργα TSM και THM που έπαιξε η ορχήστρα του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας. Έκπληξη της βραδιάς ήταν ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Λοβέρδος. Ο Λοβέρδος και οι συν αυτώ, συνεχάρηκαν την νύφη και τον γαμπρό και έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες.

Στο νέο ζευγάρι ευχόμαστε και εμείς να να έχουν χαρές σε όλη τους τη ζωή.

Περ. Ρόντοπ Ρουζγκαρί 28/8/2014