ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Η δουλειά της ΜΙΤ είναι να τους ακούει

image

Ο υπουργός Οικονομίας Νιχάτ Ζεϊμπεκτσί σχολιάζοντας τις ειδήσεις σχετικά με τις υποκλοπές της Γερμανίας στην Τουρκία δήλωσε πως ¨ Εάν η γερμανική υπηρεσία πληροφοριών υποκλέπτει την τουρκική υπηρεσία πληροφοριών, τότε η δουλειά της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών είναι να μην το επιτρέψει αυτό. Και το ισοδύναμο είναι να τους ακούει εκείνη”.

Ο υπουργός Οικονομίας Νιχάτ Ζεϊμπεκτσί μετά απο την συμμετοχή του στην γιορτη της Νίκης της 30/8, κατά την επίσκεψη του στην νομαρχία απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Ο Ζεϊμπεκτσί σχολιάζοντας τις ειδήσεις σχετικά με τις υποκλοπές της Γερμανίας στην Τουρκία δήλωσε πως ¨ Εάν η γερμανική υπηρεσία πληροφοριών υποκλέπτει την τουρκική υπηρεσία πληροφοριών, τότε η δουλειά της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών είναι να μην το επιτρέψει αυτό. Και το ισοδύναμο είναι να τους ακούει εκείνη. Όσο και σύμμαχος και φίλος να είναι ο άλλος αυτή είναι η λογική,μου σε αυτο το θέμα. Εάν όμως αυτό έγινε με μια εντολή να υποκλέπτονται συνομιλίες της τουρκικής κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, τότε αυτό είναι κάτι πουμδεν συνάδει καθόλου με την φιλία και την συμμαχία. Αυτή είναι η δική μου λογική, δεν θα επιτρέψεις δηλαδή τις υποκλοπές ¨ .

Haber.sol.org 30/8/2014