ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟ DEB ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Πρόεδροι συλλόγων Γερμανίας έγιναν μέλη στο DEB

imageΣτις 13/8/2014 διοικούντες συλλόγων της Γερμανίας που υπάγονται στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης (ABTTF), επισκέφτηκαν τα κεντρικά γραφεία του DEB και έγιναν μέλη στο κόμμα αυτό.

Mεταξύ των επισκεπτών ήταν ο πρόεδρος του συλλόγου Τούρκων Δυτικής Θράκης Στουτγάρδης Ιμπραήμ Γιουσούφ Χουσείν, ο γραμματέας του συλλογου αυτού Μεσούτ Νουρί, ο πρόεδρος του συλλόγου Αλληλεγγύης και Αλληλοβοήθειας Τουρκων Δυτικής Θράκης του Βίττεν Δρ. μεσούτ Χουσείν, ο αντιπρόεδρος Χασάν Ιμπραήμ, ο πρόεδρος του Μορφωτικου-Αθλητικου συλλόγου Τούρκων Δυτικής Θράκης του Ντούισμπουργκ και ταυτόχρονα αντιπρόεδρος στην Τουρκική Κοινότητα Γερμανίας Ραίφ Μποζατζί, το στέλεχος της διοίκησης της ABTTF Σεζγκίν Χουσείνογλου, ο Μπουλέντ Εκρέμ- πρωην μέλος του Δ.Σ. της ABTTF, ο Μπιρτζάν Σεζάιογλου-μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου του Μονάχου, ο Μουσταφά Μολλά Ιμπραήμ, ο Ερκούτ Σεζάιογλου και ο Τζελαλεττίν Χαλιλ Ιμπραήμ.

Οι μουσαφίρηδες έγιναν δεκτοί από τον πρόεδρο του DEB Μουσταφα
Αλή Τσαβούς. Ο πρόεδρος Τσαβούς εξέφρασε την ικανοπόηση του για την επίσκεψη των ομογενών απο το εξωτερικό, είπε πως προυπόθεση για να παραμείνουμε όρθιοι και ισχυροί είναι να κινούμαστε όλοι μαζί και για αυτό θα συνεχίσει ανέφερε να είναι σε επικοινωνία με τους συλλογους μας στο εξωτερικό. Βασικό θέμα της συζήτησης ήταν τα θέματα της μειονότητας που χρόνια τώρα δεν βρίσκουν την λύση τους, όπως και το τι μπορεί να γίνει για την επίλυση τους.

Επίσης προς ανάμνηση της ημέρας ο πρόεδρος του συλλόγου Τούρκων Δυτικής Θράκης (συλλόγου που πρωτευσε στο τουρνουά Αχμέτ Σαδίκ) Στουτγάρδης Ιμπραήμ Γιουσούφ Χουσείν, χάρισε στον πρόεδρο Τσαβούς μια φανέλα της ομαδας τους. Ακολούθως οι διοικούντες των συλλόγων ανέφεραν από κοινού πως θέλουν να γίνουν μέλη στο κόμμα DEB, ενώ ο πρόεδρος του κόμματος είπε πως αισθάνεται υπερήφανος για αυτό.

image

Μετά από την αναμνηστική ομαδική φωτογράφιση, ο πρόεδρος ξεπροβόδησε τους μουσαφίρηδες.

Ιστοσελίδα του DEB 14/8/2014