ΕΡΩΤΑΣ !

Για αρκετά λεπτά βίαζε το σκυλί

image

Ανατριχιαστικές εικόνες κατέγραψε μια κάμερα ασφαλείας στην συνοικιά Χαμιντιέ του Καγίτχανε-Κωνςταντινούπολης. Στις εικόνες από την κάμερα ασφαλείας, φαίνεται ένας άτομο το οποίο για αρκετά λεπτά βιάζει ένα σκυλί. Κάτοικοι της συνοικίας περιέγραψαν πως επι μέρες η συμπεριφορά του σκύλου ήταν αφύσικη, αλλά ότι μόνο αφού είδαν το βίντεο, κατάλαβαν τι συνέβαινε. Φιλόζωοι υπέβαλαν μήνυση και ζητάνε το συντομότερο δυνατό να βρεθεί ο δράστης.

Στο βίντεο της 17ης Αυγούστου γύρω στις 02:00 το βράδι φαινονται μερικά σκυλιά. Στο 25ο λεπτό του βίντεο διάρκειας μιας ώρας, ένα άτομο μεσηλικο με λευκό πουκάμισο, αραιά μαλλιά και λερωμένο σακάκι, ανάμεσα απο τα αυτοκίνητα πιάνει ένα σκυλί. Στα σκαλιά αρχισει να παρενοχλεί το σκυλί με το χέρι του. Αργότερα μεταφέρει το σκυλί στον κενό χώρο κοντά στην σκάλα. Εκεί για περίπου 30 λεπτά συνεχίζεται η σεξουαλική παρενόχληση του ζώου.
……………

Η τραγουδίστρια-κάτοικος της περιοχής και ταυτόχρονα ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων Σεβτζάν Ορχάν ανέφερε σχετικά : Το περιστατικό συνέβη στον πλαϊνό δρόμο από εκεί που μένω. Όλοι μας προσέχουμε τα ζώα στον δρόμο. Τον τελευταίο καιρο η συμπεριφορά τους είχε διαταραχθεί. Το σκυλί που το βιάζουν στο βίντεο, ήταν πολύ ήρεμο ζώο. Τις τελευταίες μέρες είχε αρχίσει να μας αποφεύγει. Σε κάποια ζώα είχε αλλάξει ακομη και το βάδισμα τους. Κάποια είχαν ακόμη και πληγές στα σεξουαλικά τους όργανα. Υποθέταμε τι γινόταν αλλά δεν ξέραμε ποιός το έκανε¨
……………
……………
Εφ. Ραντικάλ. 29/8/2014

https://m.youtube.com/watch?v=HKHk34fRDCA