Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΑΛΗ

Ο πρόεδρος του DEB μετείχε στον γάμο του Αλή Χουσείνογλου

140714724353480

Ως κόμμα DEB ευχόμαστε στο ζευγάρι Αλή Χουσείνογλου και Χιλάλ Χακί να έχουν σε όλο τους τον βίο πάντα χαρές.

Στις 3 Αυγούστου ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, ο πρόεδρος της ΕΟΤΔΘ Χαλίτ Χαμπίπογλου και ο θρησκευτικός λειτουργός Πολυάνθου και ιδρυτικό μέλος του κόμματος μας Σαδίκ Σαδίκ, μετείχαν στην γαμήλια τελετή του Δρ. Αλή Χουσείνογλου (γιός του θρησκευτικού λειτουργού Ιάσμου Γιουσούφ Χουσείνογλου) βοηθού κοσμήτορα στο Ινστιτούτο Βαλκανικών Ερευνών στο Πανεπιστήμιο Θράκης της Τουρκικής Δημοκρατίας. Στο ζευγάρι Αλή Χουσείνογλου και Χιλάλ Χακί που εισήλθαν στον κόσμο των παντρεμένων με μια υπέροχη τελετή, ως κόμμα DEB τους ευχόμαστε να έχουν πάντα χαρές.

Iστοσελίδα του DEB 4/8/2014

 Σχ : Για το ποιος είναι αυτός ο κύριος που παντρεύτηκε, απλά χτυπήστε στο google το ¨Αλή Χουσείνογλου¨ και θα δείτε τι θα βγάλει…

Προσέξτε επίσης την λεπτομέρεια. Το κείμενο λέει θρησκευτικός λειτουργός Ιάσμου. Για να το λέει έτσι προφανώς ο πατέρας είναι από τους ιμάμηδες του ψευδομουφτή Κομοτηνής. Που σημαίνει 900 ευρώ τον μήνα μαύρα. Ο γιός σπούδασε –ενδεχομένως με υποτροφία- στην μητέρα πατρίδα και τώρα πια η Τουρκία τον χρησιμοποιεί για την πολιτική της στην Ελλάδα.

 Οι ¨δουλειές¨ ΕΤΣΙ γίνονται. Διότι όταν ο άλλος υπάρχει επαγγελματικά-οικονομικά και κοινωνικά χάρη στην Τουρκία, εσύ τι θα του πεις ; Πως δεν είναι Τούρκος αλλά μουσουλμάνος ; Και δεν είναι λίγοι πια αυτοί που είναι σε τέτοια κατάσταση στην Θράκη.Έτσι ΚΑΤΕΧΕΙ η Τουρκία μεγάλο μέρος της μουσουλμανικής μειονότητας. Και δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων , βασικά είναι θέμα βούλησης. Βούλησης για να κάνεις κάτι για να στηρίξεις αυτό που δηλώνεις παντού περί Πομάκων και Ρωμά.