Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

  • Προφυλακιστέος κρίθηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής
Δημοσίευση 11.07.2014 Ανανέωση 11.07.2014

Την προφυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη αποφάσισαν ομόφωνα ανακρίτριες και εισαγγελέας

Προφυλακίστηκε ένας άλλος βουλευτής του κόμματος Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα.Ο Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος κατηγορούταν για την διακεκριμένη οπλοκατοχή με σκοπό τη διάθεση σε εγκληματική οργάνωση, έγινε ο ένατος βουλευτής της Χρυσής Αυγής που μπαίνει στη φυλακή.Ο Κασιδιάρης μεταφέρθηκε στη φυλακή μετά από τη δικαστική απόφαση που ελήφθη ομόφωνα. Ο χρυσαυγίτης βουλευτής, είχε κατηγορηθεί τον περασμένο Οκτώβριο για σύσταση και διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης και στη συνέχεια είχε αφεθεί ελεύθερος με όρους.

Μεγάλη αύξηση σημειώθηκε στις ψήφους του ρατσιστικού κόμματος Χρυσής Αυγής από τότε που ξεκίνησε η εφαρμογή των οικονομικών μέτρων που είχαν ληφθεί στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα.

Επιχειρήσεις είχαν εξαπολυθεί σε όλη τη χώρα εναντίον του κόμματος και των στελεχών του μετά από τη δολοφονία του τραγουδιστή της hip hop, Παύλου Φύσσα που ήταν γνωστός με αντιφασιστικά τραγούδια, από ένα στέλεχος της Χρυσής Αυγής τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Το ποσοστό της Χρυσής Αυγής της οποίας οχτώ βουλευτές είναι φυλακισμένοι, αυξήθηκε και στις τοπικές εκλογές που διεξήχθησαν τον περασμένο μήνα.

TRT 11/7/2014