ΗΘΕΛΕ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ…

Σκότωσε όταν φάνηκε πως η γυναίκα που ήθελε να πάει μαζί της ήταν τραβεστί

300620141620493215369_2

Ποινή από ισόβια έως 16 χρόνια φυλάκισης αντιμετωπίζει ο δράστης που όντας 17 χρονών πήγε σε σπίτι με δύο τραβεστί και εκεί σκότωσε τον ένα και τραυμάτισε τον άλλο. Το δικαστήριο αποδέχθηκε το κατηγορητήριο. Ποινή από ισόβια έως 16 χρόνια αντιμετωπίζει ο 17χρονος Χ.Τ. που στην περιοχή του Μπέϊογλου σκότωσε έναν τραβεστί και τραυμάτισε έναν άλλο.

¨ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΜΕ 2 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΟΨΗ ΓΥΝΑΙΚΑΣ¨

Στο κατηγορητήριο που ετοίμασε η Νουρτέν Αλτιντόκ-αρμόδιος εισαγγελέας ανηλίκων Κωνσταντινούπολης που υπηρετούσε τότε, αναφέρεται πως στις 22 Απριλίου ο Χ.Τ μαζί με τον φίλο του τον Τ.Μ. πήγαν στην περιοχή Μπεϊογλου να γλεντήσουν. Εκεί φέρεται να συμφώνησαν έναντι 50 λιρών το άτομο, να συνευρεθούν με δύο άλλα άτομα που είχαν όψη και συμπεριφορά γυναίκας.

¨ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΞΕΣΠΑΣΕ ΚΑΒΓΑΣ¨

Όταν ο κατηγορούμενος Χ.Τ που θα πήγαινε με την ¨Τσαγλά¨ και ο φίλος του με την ¨Εσμέρ¨, πήγαν σε σπίτι στην οδό Μπαλό και αντιλήφθηκαν ότι πρόκειται για τραβεστί, ξέσπασε καβγάς. Στο κατηγορητήριο αναφέρεται πως ο Χ.Τ. ζήτησε τα χρήματα του πίσω λόγω του ότι ήταν τραβεστί.

¨ΤΡΑΒΗΞΕ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ¨

Η συνέχεια στο κατηγορητήριο περιγράφεται ως εξής : ¨¨όταν η ¨Τσαγλά¨ δεν του έδωσε πίσω τα χρήματα, ο Χ.Τ. έβγαλε το όπλο που είχε και πυροβόλησε πρώτα μιαν άλλη τραβεστί που ήταν εκεί την ¨Ναλάν¨ και μετά την Τσαγλά (25 ετών, κανονικό όνομα Ι.Ο.) Η σφαίρα που προκάλεσε τον θανατηφόρο τραυματισμό του Ι.Ο. μπήκε στο μέσο του στήθους του και βγήκε από το δεξί του πλευρό.

…………….

DHA 30/6/2014