ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΣΚΥΛΟΥ ΕΛΗΞΕ ΜΕ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

 Η επιχείρηση διάσωσης σκύλου τελείωσε με τραγωδία

 070720140945051632246

3 άτομα έχασαν την ζωή τους στην πόλη Κρατίε της Καμπότζης κατά την διάρκεια επιχείρησης διάσωσης σκύλου που είχε πέσει σε πηγάδι.

Το τραγικό περιστατικό άρχισε όταν ο 25 ετών Σάι Φάλλα αντιλήφθηκε πως ο σκύλος του είχε πέσει σε πηγάδι βάθους 10 μέτρων. Ο νέος κατέβηκε στο πηγάδι και έκτοτε δεν υπήρξε κανένα νέο του.

Ο αστυνομικός διευθυντής Μεν Μπουντχοέν ανέφερε πως ο Φάλλα κατέβηκε με σκοινί στο πηγάδι, αλλά καθώς εκεί κάτω δεν υπήρχε επαρκές οξυγόνο χάθηκε μέσα στο πηγάδι και πρόσθεσε πως μετά τον Φάλλα κατέβηκε κάτω ένας γείτονας του που θέλησε να σώσει αυτόν και το σκυλί αλλά πέθανε κι αυτός.

Η μητέρα του Φάλλα μη αντέχοντας να βλέπει να μην βγαίνει ο γιός της κατέβηκε και αυτή στο πηγάδι και εκεί είχε το ίδιο τέλος με τον γιό της.

Μετά από ενημέρωση από γείτονες, ήρθε επιτόπου η αστυνομία η οποία άδειασε το νερό από τον λάκκο και έβγαλε από εκεί τα άψυχα σώματα των τριών ανθρώπων αλλά και του σκύλου.

Επίσης στην πόλη Σίεμ Ρέαπ τον περασμένο μήνα 7 άτομα εκ των οποίων τα 4 ήταν παιδιά, πέθαναν στην προσπάθεια τους να σώσουν ένα 11χρονο αγόρι που είχε πέσει σε λάκκο για να πάρει τα αξίας 1 $ χρήματα του.

 DHA 7/7/2014