ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΣΥΛΛΟΓΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο Σύλλογος Θεσσαλονίκης είχε καλεσμένους

1

Ο Μορφωτικός –Πολιτιστικός σύλλογος Μουσουλμάνων Μακεδονίας-Θράκης είχε καλεσμένους. Τον σύλλογο επισκέφτηκαν ο καθηγητής και κοσμήτορας στην σχολή θεολογίας του Ερζιντζάν Δρ. Νιζαμεττίν Παρλάκ και ο μουφτής Ιψάλων Ισμαήλ Γκεγίμ. Τους υποδέχτηκε ο πρόεδρος του συλλόγου ο Οσμάν Ισμαήλογλου και τους χάρισε από ένα διακριτικό του συλλόγου και άλλα δώρα.

2

Ο πρόεδρος Ισμαήλογλου σχολιάζοντας στην εφημερίδα Μπιρλίκ την επίσκεψη είπε : ¨Στον μουφτή μας Ισμαήλ Γκεγίμ, στην σύζυγο και στο γαμπρό του και στον καθηγητή Δρ. Νιζαμεττίν Παρλάκ, που ήρθαν από την μητέρα πατρίδα και επισκέφτηκαν τον σύλλογο μας, χάρισα κονκάρδα του συλλόγου και δώρα. Τους ευχαριστούμε για αυτή τους την ευγενική επίσκεψη. Οι επισκέψεις αυτές μας δίνουν μεγάλη χαρά και ευτυχία¨.

Ο πρόεδρος Οσμάν Ισμαήλογλου έδωσε στην Γκιουλσέν Κατιρτζί-μαθήτρια των μαθημάτων Κορανίου που γίνονται υπό την αιγίδα του συλλόγου, το έγγραφο επιτυχούς φοίτησης. Στην τελετή παραβρέθηκε και ο Τζουνέιτ Σαδίκ-θρησκευτικός λειτουργός της αιρετής μουφτείας Κομοτηνής…

……………….

Επισκέφτηκαν την αιρετή μουφτεία Κομοτηνής

3

Ο καθηγητής και κοσμήτορας στην σχολή θεολογίας του Ερζιντζάν Δρ. Νιζαμεττίν Παρλάκ και ο μουφτής Ιψάλων Ισμαήλ Γκεγίμ πριν από την επίσκεψη στην Θεσσαλονίκη ήρθαν στην Κομοτηνή. Στην Κομοτηνή επισκέφτηκαν την αιρετή μουφτεία Κομοτηνής όπου και συναντήθηκαν με τον Φεχίμ Αχμέτ-βοηθό του μουφτή. Με αφορμή τον μήνα του Ραμαζανιού ευχήθηκαν και αναχώρησαν για Θεσσαλονίκη στέλνοντας τους χαιρετισμούς τους με προσευχές για τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης.

Εφ. Μπιρλίκ 1/7/2014