ΕΚΡΗΞΗ ΜΕ ΝΕΚΡΟ ΚΑΙ 36 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ !

Έκρηξη στο Ντένιζλι !

 

1 άτομο σκοτώθηκε και 25 (εκ των οποίων οι 3 σοβαρά) τραυματίστηκαν, μετά από έκρηξη που συνέβη σε επιχείρηση παραγωγής και πώλησης των διάσημων αρτοποιημάτων στο κέντρο του Ντένιζλι. Πιστεύεται πως η έκρηξη προήλθε από έκρηξη βιομηχανικής φιάλης αερίου.

Η έκρηξη συνέβη στις 09:10 σε πολυσύχναστο μέρος κοντά στο Μπαϊράμγερί επί της οδού 357, σε επιχείρηση που παράγει και πουλά τα γνωστά αρτοποιήματα. Από την έκρηξη που συνέβη στ ισόγειο πενταόροφης οικοδομής, ο χώρος μετατράπηκε σε πεδίο μάχης. Η επιχείρηση στην οποία συνέβη η έκρηξη μετατράπηκε σε ερείπια, ενώ από την σφοδρότητα της έκρηξης έσπασαν τζάμια σε σπίτια και επιχειρήσεις των απέναντι κτιρίων, ιδιαίτερα αυτών που βρίσκονταν στους τρεις πρώτους ορόφους, ενώ εκτοξεύτηκαν και κομμάτια από πατζούρια. Στην περιοχή μεταφέρθηκε μεγάλος αριθμός από ασθενοφόρα και διασώστες.

Μέχρι τώρα έχει πεθάνει ένα άτομο που βρισκόταν στην επιχείρηση και του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη.

……….

Ο νομάρχης του Ντένιζλι Αμπντουλκαντίρ Ντεμίρ μετέβη στο σημείο και ερεύνησε. Δήλωσε πως ¨Σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς πέθανε ένα άτομο και τραυματίστηκαν είκοσι, 3 εκ των οποίων είναι βαριά. Φάνηκε πως στην επιχείρηση βρισκόταν βιομηχανικού τύπου φιάλες. Κατά πάσα πιθανότητα η έκρηξη προήλθε από διαρροή αερίου. Αλλά το σίγουρο αποτέλεσμα θα το αποκαλύψει η έρευνα¨.

Στο μεταξύ μαθεύτηκε πως στο κτίριο όπου βρισκόταν η επιχείρηση δεν υπάρχει φυσικό αέριο, αλλά υπάρχει μόνο στα διπλανά κτίρια και στον δρόμο.

DHA 11/7/2014

https://www.youtube.com/watch?v=WArrFcAuU10

Σχ : Ο μέχρι τώρα (12:27)  επίσημος απολογισμός είναι ένας νεκρός και 36 τραυματίες.