ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΓΥΜΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ…

Τρελάθηκε όταν είδε την γυμνή γυναίκα στην επιχείρηση του άντρα της

Η 45 ετών Σαλιχά Α. όταν είδε στο μαγαζί του συνομήλικου κλειδαρά συζύγου της, την πρώην 22χρονη υπάλληλο Ν.Β. να είναι γυμνή, την μαχαίρωσε.

Η νέα κοπέλα που μετά βίας διασώθηκε από τα χέρια της οργισμένης γυναίκας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ η Σαλιχά Α. συνελήφθη.

Η Ν. Β. που δούλευε δίπλα στον κλειδαρά Χουσαμεττίν Α, στην περιοχή Χαλίλ Καρτάλ, αποχώρησε από την δουλειά πριν από 1,5 μήνα, όταν η Σαλιχά Α.-σύζυγος του ιδιοκτήτη είπε πως ¨δεν την θέλω να δουλεύει δίπλα στον άντρα μου¨. Η νέα κοπέλα συνέχιζε που και που να συναντιέται με τον Χουσαμεττίν Α. και χτες το πρωί συναντήθηκαν πάλι στο μαγαζί του. Όταν γύρω στις 06:30 ξύπνησε η Σαλιχά Α. και δεν είδε δίπλα της τον σύζυγο, σηκώθηκε και πήγε στο μαγαζί. Καθώς τα στόρια ήταν κλειστά, κοίταξε ανάμεσα από αυτά και όταν είδε την Ν.Β. να είναι γυμνή, άνοιξε με κλειδί το μαγαζί, μπήκε μέσα και άρχισε να φωνάζει. Τότε ο μεν ευρισκόμενος εκεί Χουσαμεττίν Α. έφυγε, ενώ στην διάρκεια του καβγά η Σαλιχά Α. μαχαίρωσε την Ν.Β. στο στήθος και στο λαιμό. Περίοικοι που άκουσαν τις κραυγές της νέας κοπέλας, έτρεξαν στην επιχείρηση και ενημέρωσαν την αστυνομία και τις Πρώτες Βοήθειες.

Τραυματισμένη η Ν.Β. μεταφέρθηκε αμέσως στο παρακείμενο νοσοκομείο Μεσογείου.

………….

DHA 14/7/2014