ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

Η Συμβουλευτική Επιτροπή Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης κατήγγειλε το Ισραήλ !

a8a60643bafa0307d300af23aba7c13b_XL

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

 22 Ιουλίου 2014

Ως τουρκική μειονότητα δυτική Θράκης βλέπουμε με μεγάλη ανησυχία και πόνο και καταγγέλλουμε τις στρατιωτικές επιχειρήσεις των τελευταίων ημερών του Ισραήλ,–που στοχοποιούν αθώους πολίτες στην Γάζα- από μια χώρα που από τότε που ιδρύθηκε ποτέ δεν υπολόγισε διεθνές δίκαιο, νομιμότητα και σύνορα.

Οι επιθέσεις αυτές που γίνεται αντιληπτό πως σχεδιάστηκαν με εθνικό και θρησκευτικό μίσος και πλέον έχουν φτάσει σε μέγεθος σφαγών, συνιστούν πλέον έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Αδυνατούμε να αντιληφθούμε το πώς το Ισραήλ που σε κάθε ευκαιρία υπενθυμίζει αυτά που υπέστη ως λαός κατά μήκος της ιστορίας, σήμερα το ίδιο επαναλαμβάνει το ίδιο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, αλλά επίσης δεν αντιλαμβανόμαστε και το πώς η παγκόσμια κοινή γνώμη παραμένει θεατής στην κρατική τρομοκρατία και σφαγή που κάνει το Ισραήλ στην Γάζα.

Πιστεύουμε πως ο συντομότερος δυνατός σταματημός αυτών και άλλων παρόμοιων επιθέσεων, ανεξαρτήτων της θρησκευτικής/εθνικής/πολιτιστικής ομάδας που έχουν ως στόχο, αποτελούν μια ιερή υποχρέωση όλων των ανθρώπων.

Ευχόμαστε έλεος από τον Παντοδύναμο Αλλάχ για τους Παλαιστίνιους αδερφούς μας που έπεσαν μάρτυρες από τις επιθέσεις του Ισραήλ, ταχεία ανάρρωση για τους τραυματίες και υπομονή για τους αδερφούς μας που έχασαν παιδιά και συγγενείς.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

 Περ. Ρόντοπ Ρουζγκαρί  23/7/2014

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone