ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ DEB ΣΤΗΝ ΠΡΟΥΣΑ

Σημαντικές επισκέψεις του προέδρου του DEB (ΚΙΕΦ) Μουσταφά Αλή Τσαβούς στην Προύσα

140421803042614

Ο πρόεδρος του κόμματος DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, επισκέφτηκε τον δήμαρχο του Οσμάνγκαζί-Προύσας Μουσταφά Ντουντάρ.

 Ντουντάρ : ¨Υποδεχόμαστε με θαυμασμό¨

Ο πρόεδρος του κόμματος DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, επισκέφτηκε τον δήμαρχο του Οσμάνγκαζί-Προύσας Μουσταφά Ντουντάρ. Ο Ντουντάρ εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την επίσκεψη, συνεχάρη το DEB και τον πρόεδρο του για την μεγάλη τους επιτυχία να βγούνε πρώτο κόμμα σε δύο νομούς στις ευρωεκλογές. Ο Ντουντάρ είπε πως ¨Το ότι με απλές δυνατότητες καθορίσατε μια στρατηγική μέσα στο κέλυφος σας, κατεβήκατε στην βάση και γίνατε ένα με αυτήν και πετύχατε αυτή την γραμμή στις ευρωεκλογές ήταν μια ωραία επιτυχία¨. Ο Ντουντάρ υπογράμμισε πως και το παραπέρα διάστημα είναι σημαντικό και είπε πως το κόμμα DEB θα δύναται πιο άνετα να περιγράφει το κόμμα και τα θέματα των Τούρκων της Δυτικής Θράκης στην Ευρώπη.

Εκφράζεις το όποιο δικαίωμα σου

Ο Ντουντάρ τόνισε πως το κόμμα DEB είναι ένα πολιτικό κόμμα που κινείται μέσα σε νόμιμα πλαίσια και είπε πως ¨Ο στόχος εδώ δεν είναι να έρθει η Ελλάδα σε δύσκολη θέση, ούτε να διαιρεθεί. Εσύ απλά εκφράζεις τα βάσει των ευρωπαϊκών στάνταρ δικαιώματα σου. Αυτό είναι το πλαίσιο του αγώνα σου. Αυτό είναι πολύ σημαντικό να επεξηγείται και να γίνεται συνεχώς… Και η επιτυχία στις ευρωεκλογές ήταν αποτέλεσμα μια τέτοια συνειδητής εργασίας. Για αυτό το λόγο σας υποδεχόμαστε με θαυμασμό¨.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, είπε ως πάντα αισθάνονται πίσω τους την στήριξη του Δυτικοθρακιώτη Μουσταφά Ντουντάρ. Ο Αλή Τσαβούς κάλεσε τον Ντουντάρ στο μνημόσυνο του θρυλικού ηγέτη των Τούρκων της Δυτικής Θράκης και ιδρυτή του DEB Δρ. Αχμέτ Σαδίκ και αναφέρθηκε μετά στις ευρωεκλογές. Ο Αλή Τσαβούς ανέφερε πως στις ευρωεκλογές θέλησαν να δώσουν ένα ισχυρό μήνυμα στην Ευρώπη και να ακουστούν τα θέματα της τουρκικής μειονότητας και είπε πως ¨Αυτό το πετύχαμε. Τώρα ο στόχος μας είναι να ανοίξουμε γραφεία σε Αθήνα και Ευρώπη¨.

ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο Αλή Τσαβούς τόνισε πως η συμμετοχή του DEB στις εκλογές αποτέλεσε ένα κέρδος για την δημοκρατία της Ελλάδας και είπε τα εξής : ¨Έτσι πρέπει να το βλέπει και η Ελλάδα. Εμείς προχωράμε σε νόμιμο επίπεδο. Μακάρι η Αθήνα να λάβει το καλόβουλο μήνυμα μας, να λύσει τα θέματα μας και να ζήσουμε και εμείς ανθρώπινα¨.

ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟΝ ΚΙΟΣΕ

Ο Μουσταφά Αλή Τσαβούς επισκέφτηκε τον πρόεδρο του παραρτήματος Προύσας του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης (BTTDD) Σουκρού Κιοσέ. Ο Αλή Τσαβούς εξέφρασε την ικανοποίηση του για την στήριξη στις εκλογές από τον BTTDD και έβαλε κονκάρδα του DEB στον Σουκρού Κιοσέ. Ο δε Κιοσέ συνεχάρη τον Μουσταφά Αλή Τσαβούς για την μεγάλη εκλογική επιτυχία και του έβαλε κονκάρδα του BTTDD. Ο Αλή Τσαβούς κάλεσε τον Σουκρού Κιοσέ στις τελετές μνήμης για τον Δρ. Σαδίκ Αχμέτ.

Ιστοσελίδα του DEB 1/7/2014

Σχ : Θέλει λέει ο Τσαβούς να ανοίξει γραφεία σε Αθήνα και Ευρώπη. Και τα γρόσια ΠΟΘΕΝ ; Όλοι ξέρουμε το πόθεν…

Ο Ντουντάρ ήταν στέλεχος του παραρτήματος Προύσας του BTTDD πριν να εκλεγεί δήμαρχος στο Οσμάνγκαζί. Και αυτός και ο Κιοσέ σε όλες τις εκδηλώσεις των εκεί Δυτικοθρακιωτών όπου πάνε, ανεμίζει πάντα κάπου η σημαία της ¨Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης¨…