¨ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΚΟΥΝΗΣΑ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΤΗΡΑ ΕΒΑΛΑ ΦΩΤΙΑ¨….

Η γυναίκα που την έκαψε ο άντρας της περιέγραψε τις στιγμές φρίκης

080720141454446366391

Παρουσιάστηκε ενώπιον του δικαστή ο Σαλίχ Τσαλισκάν ο οποίος κατηγορείται για ¨απόπειρα ανθρωποκτονίας με φρικώδη και βασανιστικό τρόπο¨, καθώς έριξε βενζίνη και έβαλε φωτιά στην σύζυγο του την Γκιονούλ Τσαλισκάν

Η πρώτη εκδίκαση της υπόθεσης στην οποία ο Τσαλισκάν αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης από 13 έως 20 έτη, έγινε σήμερα. Στην εκδίκαση μετείχε και η Γκιονούλ Τσαλισκάν, η οποία με γάντια και μάσκα που κάλυπταν τα ίχνη από τα εγκαύματα, περιέγραψε τις στιγμές φρίκης που έζησε.

ΔΙΚΑΣΤΗΣ : ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΣΟΥ ;

Η εκδίκαση έγινε στο 1ο Κακουργιοδικείο Ανατολίας και σε αυτήν μετείχαν ο ήδη κρατούμενος Τσαλισκάν, η σύζυγος του, οι δικηγόροι τους και μέλη του Συλλόγου Αλληλεγγύης Γυναικών Εσένιαλι. Ο 42 ετών Σαλίχ Τσαλισκάν υπερασπιζόμενος εαυτόν, είπε πως την μέρα του περιστατικού είχε πάει να μιλήσει στην γυναίκα του και πρόσθεσε : ¨ Της έριξα βενζίνη αλλά δεν είχα πρόθεση να την βλάψω. Η πρόθεση μου ήταν να βλάψω τον εαυτό μου. Δεν με άφηνε να συναντήσω το παιδί μου. Μα δεν είμαι άνθρωπος εγώ ; Δεν με θεωρούσε άνθρωπο¨. Ο πρόεδρος του δικαστηρίου Μουχάμεντ Οζ τον ρώτησε τότε ¨Γιατί πήγες με το μπουκάλι βενζίνης δίπλα στην σύζυγο σου ; ¨. Ο κατηγορούμενος Τσαλισκάν απάντησε πως ¨Δεν ξέρω. Έγινε χωρίς να το σκεφτώ. Πήγαινα στην δουλειά μου. Θέλησα να μιλήσω μαζί της αλλά φώναξε ¨βοήθεια¨. Μέσα στον πανικό κούνησα την βενζίνη προς την κατεύθυνση της και με τον αναπτήρα έβαλα φωτιά¨.

………………

Η 36 χρονών Γκιονούλ Τσαλισκάν είπε πως το πρωί εκείνο ξεκίνησε να πάει στην δουλειά της και ότι ο σύζυγος της την περίμενε σε μια οικοδομή κοντά στο σπίτι της : Όταν γύρισα πίσω μου είπε «Σου είχα πει πως δεν θα το αφήσω αυτό έτσι» και μου έριξε βενζίνη. Προσπάθησα να φύγω αλλά με χτύπησε , με έριξε κάτω και ανοίγοντας τα μαλλιά μου είπε «Ωωωχ να ρίξω και εδώ λίγο» και μετά με έκαψε¨.

¨Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΑΨΕ ΤΟ ΤΣΑΚΜΑΚΙ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΜΠΑΛΑ ΦΩΤΙΑΣ¨

Καταθέτοντας στην διαδικασία ο αυτόπτης μάρτυρας Χασάν Ντογάν, ανέφερε πως πηγαίνοντας στην δουλειά του άκουσε κραυγές και είπε πως ¨Στράφηκα προς το μέρος από όπου ερχόταν οι κραυγές, τότε ο άνθρωπος άναψε το τσακμάκι και η γυναίκα έγινε μα μπάλα φωτιάς. Πήγα να την σβήσω και αυτός μου είπε «αν έρθεις θα ρίξω βενζίνη και σε σένα» . ¨.

…………..

DHA 8/7/2014

Σχ : Είναι ολοφάνερο πως ο άνθρωπος είναι αθώος !  Μπορεί μάλιστα να το έκανε η ίδια για να τον ενοχοποιήσει !