ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ISTIKBAL ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Istikbal : ¨Παρά την κρίση στην Ελλάδα αναπτυχθήκαμε¨

istikf2

Η Istikbal-Έπιπλα ανοίγοντας ακόμη δύο μαγαζιά στην Αθήνα έφτασε συνολικά στα 19 μαγαζιά

Ο Μεμντούχ Μποϊντάκ-πρόεδρος του Δ.Σ. της Istikbal-Έπιπλα, είπε πως παρά την κρίση αναπτύχθηκαν και άνοιξαν δύο μαγαζιά μαζί στην Αθήνα και δήλωσε πως ¨Μετά την κρίση που ξέσπασε στην Ελλάδα το 2011, παρά το ότι πολλές ξένες εταιρίες σταμάτησαν τις επενδύσεις τους και αποσύρθηκαν, εμείς ως εταιρία Istikbal με πίστη στην εταιρία μας και στην δυναμική της Ελλάδας επιτύχαμε.

Ο Μποϊντάκ ανέφερε πως κατά την περίοδο κορύφωσης της κρίσης αναπτύχθηκαν με κάποιες καμπάνιες που περιλάμβαναν επιπτώσεις και δώρα.

Ο Μποϊντάκ ανέφερε πως τα μαγαζιά που ανοίγουν συμβάλουν θετικά στην ανάπτυξη του εμπορικού τζίρου, στις οικονομικές και πολιτιστικές σχέσεις μεταξύ των χωρών. Ο Μποϊντάκ τόνισε πως με την καλή συνεργασία που έχουν με τους εν Ελλάδι εταίρους τους συμβάλλουν και στην απασχόληση.

Ο Μποϊντάκ είπε ¨Σε αυτό το μαγαζί απασχολούμε πάνω από 100 άτομα. Συγχαίρω εκ βάθους καρδίας τους κυρίους Ζαχαρία Πορτοκάλογλου και Γιώργο και Δήμο που παρά τις οικονομικές δυσκολίες στην Ελλάδα, επέδειξαν επιχειρηματική νοοτροπία και με ταχείες κινήσεις άνοιξαν μαγαζιά. Εμπιστεύθηκαν τη χώρα τους.Κερδίζουν¨.

…………….

Εφ. Γκιουντέμ 8/6/2014

Σχ : Στο πάτωμα κοιμάμαι, Istikbal δεν αγοράζω…