ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

7. Balkan Türk Kadınları Sempozyumu Köstence’de Yapıldı

7 Συμπόσιο Τουρκάλων Γυναικών Βαλκανίων στην Κωστάντζα της Ρουμανίας. Παρούσα από την Ελλάδα η Περβίν Χαϊρουλλάχ -μέλος του συλλόγου επιστημόνων και Γενική Διευθύντρια της ΠΕΚΕΜ (σύλλογος που προωθεί τις απόψεις της Τουρκίας για την εκπαίδευση της μειονότητας) .

 

13-5 Mehmet Koc

Συνάντηση του πρόξενου Κομοτηνής Οσμάν Ιλχάν Σενέρ με τον επικεφαλής των αλεβιτών στην Θράκη Μεχμέτ Κοτς.

 

b111a6b1c4f6bc81572a17be5e6326d4_L

Προεκλογική φωτογραφία. Σε τελετή της τοπικής ΕΠΣ ο πρόεδρος Γαβριηλίδης δίνει το μικρόφωνο στον πρόεδρο του τουρκοκόμματος DEB για χαιρετισμό….

 

Ketenlik

Σχόλιο του Τούρκου πρόξενου πως στο παζάρι του Κένταυρου-Ξάνθης  πωλούνται φόρμες δύο ομάδων που και οι οι δύο είναι ασπρόμαυρες, της Μπεσίκτας και του ΠΑΟΚ.

 

Κύπρος

Η φωτογραφία είναι από τουρκικό σχολείο στα κατεχόμενα. Αν κρίνω από τα ρούχα των παιδιών, οι μουλάδες του Ταγίπ έχουν ακόμη πολλή δουλειά να κάνουν… Μέχρι να αρχίσουν να βάζουν μαντίλα και τα 6χρονα ! Όπως συμβαίνει σε πολλά μέρη της ελληνικής Θράκης…

 

τουρνουά Αχμέτ Σαδίκ στην Γερμανία

Από το φεστιβάλ ποδοσφαίρου ¨Αχμέτ Σαδίκ¨ που οργάνωσε η ABTTF (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης)  στην Γερμανία στις 8/6/2014. Σε πρώτο πλάνο ο υιός του Αχμέτ Σαδίκ, ο Λεβέντ. Εμφανώς υποβαθμισμένος στα δεξιά ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς.

 

Aμπντουραχημ Κουρού

Ο προαλειφόμενος για ψευδομουφτής Έβρου Αμπντουραχήμ Κουρού με φόντο το Διδυμότειχο.