ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ DEB ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ

Ευχαριστήριο του κόμματος DEB προς τους υποψηφίους του

140169522748344

Όταν αποφασίσουμε να μετάσχουμε στις ευρωεκλογές που έγιναν στις 25/5/2014, όλοι οι υποψήφιοι μας στους οποίους κάναμε πρόταση, χωρίς δισταγμό δέχτηκαν την πρόταση μας, για χάρη ενός αγώνα, αν και ήξεραν πως δεν θα μπορούσαν να εκλεγούν.

Ευχαριστούμε από βάθους καρδιάς όλους τους υποψηφίους μας που χωρίς προσδοκία κέρδους έβαλαν τις καρδιές τους, την ενέργεια τους και την αγάπη τους σε αυτόν τον δημοκρατικό αγώνα διεκδίκησης δικαιωμάτων.

Και όση τιμή και υπερηφάνεια και υπερηφάνεια και αν αισθανθούν για την ιστορική επιτυχία που επέφερε ο κόπος τους, πάλι λίγη είναι. Η ιστορία θα δείξει την δέουσα επιμέλεια και θα γράψει τα ονόματα τους.

Για μια ακόμη φορά τους συγχαίρουμε και ευχόμαστε να έχουν ειρήνη, υγεία και επιτυχία στον ιδιωτικό τους βίο. Να είστε καλά μεγαλόκαρδοι άνθρωποι !

Ιστοσελίδα του DEB 29/5/2014

 Σχ : Μια εμπεριστατωμένη μελέτη θα έδειχνε το πως απαρτίσθηκε το ψηφοδέλτιο αυτό. Δηλαδή το πόσοι ήταν οι ¨αγνοί αγωνιστές¨. Π.χ. πόσοι εξ αυτών συνδέονται με συλλόγους που έχουν ή προσδοκούν να έχουν οφέλη από την Τουρκία ; Ποιες ή ποιοι δούλευαν σε παράνομα νηπιαγωγεία που χρηματοδοτούνταν από την Τουρκία ; Ποιων τα παιδιά σπούδασαν με υποτροφία στην Τουρκία ;

 Ενδιαφέρουσα επίσης η φωτογραφία. Δείτε τον υποτίθεται ηγέτη του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς σε στάση καλού μαθητή. Αντίθετα ο Λεβέντ Σαδίκ βρίσκεται πιο μπροστά από όλους, με το κουστούμι και τα χέρια χαλαρά κάτω, άνετος με τον αέρα της σίγουρης επιτυχίας που του διασφαλίζουν οι πλάτες της Τουρκίας. Οι συσχετισμοί ισχύος στο DEB είναι εμφανείς.