ΕΡΝΤΟΓΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ο εισαγγελέας της 17ης Δεκεμβρίου στο Καχραμάνμαράς

image

Το πρώτο τμήμα του Συμβουλίου Δικαστών και Εισαγγελέων με την καλοκαιρινή απόφαση του έτους 2014 μετέθεσε 2.224 δικαστές και εισαγγελείς.Μεταξύ των μετατιθέμενων περιλαμβάνονται και ονόματα δικαστών και εισαγγελέων που είχαν ασχοληθεί με υποθέσεις που είχαν προκαλέσει ντόρο.

Ο εισαγγελέας της 17ης Δεκεμβρίου στο Καχραμάνμαράς

Ο εισαγγελέας Μεχμέτ Γιουζγκέτς που ήταν ο εισαγγελέας που άρχισε την υπόθεση Διαφθοράς και Δωροδωκιών της 17ης Δεκεμβρίου, μετατέθηκε στο Καχραμάνμαράς. Μετά την αστυνομική επιχείρηση της 17ης Δεκεμβρίου του είχαν αφαιρέσει τον φάκελο της υπόθεσης.

Ο εισαγγελέας της έρευνας για την υπόθεση Μπερκίν Ελβάν στην Αττάλεια

Ο εισαγγελέας Φαρούκ Μπιλντιριτζί που διεξήγαγε την έρευνα σχετικά με τον θάνατο από καψούλα δακρυγόνου κατά την περίοδο των γεγονότων Γκεζί του 15χρονου Μπερκίν Ελβάν, μετατέθηκε από την εισαγγελία Κωνσταντινούπολης στην εισαγγελία Αττάλειας.

Ο εισαγγελέας που υπέβαλλε μήνυση κατά των στρατιωτικών που σταμάτησαν το φορτηγό της ΜΙΤ, στην Κωνσταντινούπολη.

Ο εισαγγελέας Αζίζ Τακτσί που υπέβαλε που είχε υπογράψει την απόφαση με βάση την οποία σταματήθηκε το φορτηγό της ΜΙΤ, μετατέθηκε από τα Άδανα στοπ Ζόγκουλντακ. Ο δε εισαγγελέας Αδάνων Αλή Ντογάν που διεξήγαγε την έρευνα κατά των στρατιωτικών που σταμάτησαν το φορτηγό της ΜΙΤ και των αστυνομικών που φέρεται πως έκαναν παράνομες υποκλοπές για αυτή την υπόθεση μετατέθηκε στην εισαγγελία Κωνσταντινούπολης.

Ο Καρατσόλ μετατέθηκε στα δικαστήρια Κιουτάχειας

Ο διορισμένος με βάση το καταργηθέν άρθρο 10 του αντιτρομοκρατικού νόμου δικαστής Σουλεϊμάν Καρατσόλ ήταν αυτός ο οποίος είχε αποφασίσει το πάγωμα των περιουσιακών στοιχείων των συλληφθέντων της 17ης Δεκεμβρίου. Μετά από την έρευνα του αφαιρέθηκε η περί τρομοκρατίας αρμοδιότητα και με την τελευταία απόφαση, μετατέθηκε στην Κιουτάχεια.
………………

DHA 12-6-2013

Σχ : Με λίγα λόγια, όποιος ενοχλεί τον Ταγίπ Ερντογάν μετατίθεται στα…τάρταρα !