ΚΛΟΠΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ! – ΒΙΝΤΕΟ

Έτσι έκλεψαν τα χρυσαφικά

290620141239553205747_2

Άγνωστη γυναίκα που τράβηξε την προσοχή του κοσμηματοπώλη με ένα μικρό παιδί στο Σίβασλι του Ουσάκ, με γρήγορες κινήσεις έκλεψε τρία κοσμήματα και 600 λίρες.

Οι κινήσεις εκείνες καταγράφηκαν στην κάμερα ασφαλείας, ενώ οι δύο ύποπτοι που διέφυγαν, αναζητούνται.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή στο χρυσοχοείο που βρίσκεται επί της λεωφόρου Γκαζί στην είσοδο για το κτίριο του δημαρχείου. Ήρθε στο χρυσοχοείο μια γυναίκα 30-35 ετών που φαινόταν να είναι έγκυος μαζί με ένα παιδί 12-13 ετών. Η γυναίκα πήρε λίρες και πλήρωσε το τίμημα, ενώ άρχισε να κοιτά τα κοσμήματα. Σε κάποια στιγμή η γυναίκα απέσπασε την προσοχή του χρυσοχόου και τότε έκρυψε 3 κοσμήματα κάτω από το πορτοφόλι της και μετά τα έδωσε στο παιδί. Το παιδί έβαλε τα κοσμήματα που πήρε από την γυναίκα στην τσέπη του. Μετά έδωσε χαρτονόμισμα 500κο στον χρυσοχόο και του ζήτησε να το χαλάσει. Από αυτά που της έδωσε με την γρηγοράδα της αφαίρεσε 600 λίρες, τις έκρυψε κάτω από το πορτοφόλι και μετά τις έδωσε πάλι στο παιδί που στεκόταν πίσω της. Μετά είπε στον χρυσοχόο πως της έδωσε λειψά χρήματα και παίρνοντας άλλες 600 λίρες έφυγε από το μαγαζί.

Όταν μετά από ώρα ο χρυσοχόος αντιλήφθηκε πως είχαν κλαπεί κοσμήματα και ότι είχε έλλειμμα στα χρήματα, είδε τις εικόνες στην κάμερα ασφαλείας.

Ο ιδιοκτήτης βλέποντας την κλοπή στην κάμερα ειδοποίησε την αστυνομία. Αναφέρεται πως από το βίντεο εντοπίστηκε η ταυτότητα της γυναίκας και άρχισε επιχείρηση για την σύλληψη της. Έγινε γνωστό πως έχει εμπλακεί και σε άλλα περιστατικά κλοπών στην περιοχή

https://www.youtube.com/watch?v=Ade4WE11rF8

DHA 29/6/2014