ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΚΛΩΤΣΗΣΕ (!) Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Mεταλλωρύχος αυτός που δέχτηκε την κλωτσιά

yusuf yerkel 1

Η αλήθεια σχετικά με τον Ερντάλ Κοτζαμπιγίκ που κλώτσησε ο σύμβουλος του πρωθυπουργού ο Γιουσούφ Γερκέλ, αποκαλύφθηκε 8 μέρες μετά : Έφαγε κλωτσιά από τον Γιουσούφ Γερκέλ, έγινε έφοδος στο σπίτι του, συνελήφθη και ανακρίθηκε ως ύποπτος. Αφέθηκε ελεύθερος όταν είπε πως ¨είμαι 10 χρόνια μεταλλωρύχος¨.

Αποκαλύφθηκε ότι ο Ερντάλ Κοτζαμπιγίκ που τον κλώτσησε ο σύμβουλος του πρωθυπουργού ο Γιουσούφ Γερκέλ την ώρα που τον κρατούσαν κάτω δύο άντρες της στρατοχωροφυλακής, δεν ήταν ¨προβοκάτορας¨ αλλά μεταλλωρύχος όπως και οι θανόντες φίλοι του.

……………..

Σχετικά με τον Κοτζαμπιγίκ λογαριασμός στο τουίτερ με την επωνυμία Esat Ç. που πιστεύεται πως είναι του κόμματος ΑΚΡ, έγραψε πως ¨Δηλαδή όταν ένας που δεν κατάγεται από την Σόμα προβοκάτορας-μέλος της TGB χτυπήσει σύμβουλο του πρωθυπουργού και βρίσει τον πρωθυπουργό, οι απέναντι του θα σωπάσουν ;¨.

……………………..

Ο Κοτζαμπιγίκ μετά από την κλωτσιά που έφαγε από τον Γιουσούφ Γερκέλ επέστρεψε στο σπίτι του. Την πόρτα όμως χτύπησε η αστυνομία. Με εντολή εισαγγελέα ο Ερντάλ συνελήφθη από την αστυνομία. Μεταφέρθηκε στα δικαστήρια όπου ανακρίθηκε από τον εισαγγελέα. Ο Ερντάλ που έγινε γνωστό πως είναι ηλικίας γύρω στα 30 εξηγέρθη ενάντια στην σύλληψη του ως υπόπτου.

Όταν είπε πως ¨Είμαι 10 χρόνια μεταλλωρύχος¨, ο εισαγγελέας που δεν ήξερε την κατάσταση του εξεπλάγη και ακολούθως αποφάσισε και τον άφησε ελεύθερο. Αργότερα ο Κοτζαμπιγίκ υπέβαλε μήνυση κατά του Γιουσούφ Γερκέλ μέσω του δικηγόρου του. Τότε κλήθηκε στην εισαγγελία ως παθών και έδωσε κατάθεση. Κατήγγειλε τον Γερκέλ, ενώ στον φάκελο συμπεριλήφθηκε και η ιατρική αναφορά ξυλοδαρμού που ήρε από το νοσοκομείο.

……………

Haber.sol.org 22/5/2014

 Σχ : Σχετικές εικόνες στο κάτωθι βίντεο