ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΙΝΩΝ TOY DEB ΣΤΗΝ Τ.Ε.Ξ.

Υποψήφιες ευρωβουλευτίνες του DEB επισκέφτηκαν την Τουρκική ένωση Ξάνθης

220514DEB-KadinAdaylar14-1 

Στις 21/5/2014 οι Mπινούρ Οσμάνογλου, Λεϊλά Σαλίχογλου, Σεβτάπ Χιντ και Τζαβιντέ Νιζάμ -γυναίκες υποψήφιες ευρωβουλευτίνες του DEB από την Ξάνθη, επισκέφτηκαν την Τουρκική Ένωση Ξάνθης (ΤΕΞ). Οι υποψήφιες έγιναν δεκτές από τον πρόεδρο της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης δικηγόρο Ραμαντάν Νιζάμ,από μέλη του Δ.Σ του συλλόγου και από γυναίκες μέλη του τομέα γυναικών της ΤΕΞ. Στην ομιλία που έκανε ο πρόεδρος εξέφρασε την ικανοποίηση τους για την επίσκεψη, είπε πως πάντα υποστηρίζουν το DEB που είναι ο πολιτικός εκπρόσωπος της μειονότητας μας, εξέφρασε την πίστη του πως η τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης στις εκλογές της 25/5 θα υποστηρίξει το DEB, υπογράμμισε πως είναι σίγουρος για την στήριξη αυτή και ευχήθηκε επιτυχίες στο κόμμα DEB και στις υποψηφίους του.

Ο πρόεδρος εξέφρασε την πίστη του πως οι ψήφοι που θα πάρει το DEB στις ευρωεκλογές θα παίξουν σημαντικό ρόλο στον καθορισμό της πολιτικής μοίρας της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης, ενώ ο μεγάλος αριθμός ψήφων που θα πάρει το κόμμα αυτό θα συμβάλει πολύ στο να ακουστεί στη χώρα και στην Ευρώπη η παρουσία και η φωνή της μειονότητας μας αλλά και στο να καταστούνε τα επί χρόνια σερνάμενα θέματα μας θέμα συζήτησης σε επίπεδο Ευρώπης.

Αργότερα πήραν τον λόγο με τη σειρά οι υποψήφιες ευρωβουλευτίνες, οι οποίες παρουσίασαν τον εαυτό τους και εξέφρασαν την προσμονή τους για την στήριξη της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης.

Ιστοσελίδα της Τ.Ε.Ξ. 22/5/2014

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone