ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΜΑΛΑΜΑ…

Οπαδοί της τζιχάντ βιντεοσκοπήθηκαν να βάλουν κατά της Συρίας από την πλευρά της Τουρκίας

bn3gszbiqaahc65.png_large

Επιβεβαιώνεται ο ισχυρισμός πως στις επιθέσεις που κάνουν οι ακραίοι ισλαμιστές στην πόλη Κεσάμπ της Λαζικίγιε , βάλουν από την πλευρά της Τουρκίας.

Στο βίντεο που ¨ανεβάστηκε¨ στις 16 Μαΐου στο youtube από τον λογαριασμό ¨Συντονισμός Λαζικίγιε¨, αντάρτες της Ταξιαρχίας Αλ Αντιγιάτ που συνδέεται με τον αυτοονομαζόμενο ¨Ελεύθερο Συριακό Στρατό¨ , φαίνονται να βάλουν μέσα από την Τουρκία με αμερικανικής κατασκευής πυραύλους TOW ενάντια σε μονάδες του συριακού στρατού στην πόλη Κεσάμπ της Συρίας.

Και όσο και αν οι αντάρτες υποστηρίζουν πως βάλλουν ευρισκόμενοι στα βουνά Τουρκμέν της Συρίας, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως βρίσκονται όχι νότια αλλά βόρεια της κορυφής Τσελμά που ¨βλέπει¨ προς την Κεσάμπ

……………..

Ένα άλλο στοιχείο που αποδεικνύει πως οι μαχητές δεν βάλλουν από τον νότο είναι πως στο βίντεο ενώ φαίνεται η κορυφή Τσελμά, δεν υπάρχει το όρος Κελ που είναι το μεγαλύτερο βουνό της περιοχής Σαμαντάγ-επαρχίας Χατάι.

……………………

https://www.youtube.com/watch?v=6SJx4OZjgao

Haber.sol.org  17/5/2014

Σχ : Για όσους δεν το κατάλαβαν, να τονίσουμε πως το βίντεο αυτό επιβεβαιώνει πως οι μισθοφόροι κατσαπλιάδες της ¨συριακής¨ αντιπολίτευσης μάχονται μέσα από ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ, προφανώς υπό την αιγίδα του τουρκικού στρατού…