ΤΗΛΕΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

αρχείο λήψης

H 26 ετών Μπανού Κεσλέρ πέθανε στο νοσοκομείο των Μούγλων όπου είχε μεταφερθεί μετά από βαρύ ξυλοδαρμό που υπέστη στην μέση του δρόμου από τον 30 ετών αρραβωνιαστικό της Αταλάι Σιμσέκ. Στο νοσοκομείο με επέμβαση που έγινε επαναλειτούργησε η καρδιά της αλλά πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία λόγω των χτυπημάτων που υπέστη στο κεφάλι.

DHA 4/5/2014

 

 

020520142239584115067_2

O 32 ετών Μουράτ. Σ. σκότωσε σε δρόμο της Αμάσιας με μαχαιριές την 27 ετών σύζυγο του Σεϊντά Σ, η οποία ήθελε να χωρίσουν και είχε απορρίψει το αίτημα του να τα ξαναβρούνε. Αναφέρεται πως μετά από προσφυγή της Σεϊντά Σ. είχε επιβληθεί στον σύζυγο της απόφαση να μην πλησιάζει το σπίτι όπου διέμενε η γυναίκα. DHA 3/5/2014

fikirteopegi

Η ανάδοχος εταιρία που ανέλαβε το σχέδιο αστικού μετασχηματισμού στο Φικίρτεπε του Καντίκιοϊ συμφώνησε με την πλειοψηφία των ιδιοκτητών ακινήτων της περιοχής. Τα σπίτια αυτών με τους οποίους υπήρξε συμφωνία κατεδαφίστηκαν. Αλλά δεν επιτεύχθηκε συμφωνία με τον ιδιοκτήτη ενός ακινήτου. Όλα τα κτίρια γύρω από το κτίριο του Α,Ν. κατεδαφίστηκαν στα πλαίσια του σχεδίου. Καθώς όμως συμφωνία δεν επιτεύχθηκε με τον Α.Ν. το κτίριο αν και εκκενώθηκε δεν έχει κατεδαφιστεί.

DHA 4/5/2014