ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ…

090520141954539269237_2

Η 37 ετών Σερπίλ Οζτζελίκ-κάτοικος Σουλειμάνπασά του Τεκίρνταγ, μετά από καβγά για τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος, σκότωσε με μαχαίρι τον 53 ετών σύζυγο της Τζεβάτ Οζτζελίκ . Η γυναίκα μετά από την κατάθεση της μεταφέρθηκε στα δικαστήρια και μετά προφυλακίστηκε.

Η 37 ετών Σερπίλ Οζτζελίκ-κάτοικος Σουλειμάνπασά του Τεκίρνταγ, χτες κάλεσε για τσάι τις γειτόνισσες της. Την ώρα που καθόταν μαζί τους ήρθε ο σύζυγος της και άρχισε να μαλώνει μαζί της για τον αυξημένο λογαριασμό του ρεύματος. Η Σερπίλ τότε του είπε πως ¨Στο σπίτι έχουμε γείτονες , για ποιο λόγο με ρεζιλεύεις ;¨

Μετά από την αποχώρηση των γειτόνων, ο καβγάς συνεχίστηκε με τον σύζυγο να λέει πως ¨Χτες το βράδυ άφησε την λάμπα στην κουζίνα να καίει μέχρι το πρωί¨. Καθώς ο καβγάς ανάμεσα στο ζευγάρι μεγάλωσε, η Σερπίλ Οζτζελίκ πήγε πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και με αυτό μαχαίρωσε και τραυμάτισε βαριά τον σύζυγο της. Ακολούθως ενημέρωσε το ασθενοφόρο. Οι πρώτες βοήθειες ήρθαν και τον μετέφεραν στο κρατικό νοσοκομείο του Τεκίρνταγ. Εκεί παρά τις προσπάθειες που έγιναν, ο 53 ετών Τζεβάτ Οζτζελίκ εξέπνευσε.

DHA 9/5/2014

 

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone